FIFA 11 Ultimate Team se dočkal aktualizace

novinka  1
Martin Šmíd, 22. 2. 2011 10:15
Vydavatelství EA SPORTS dnes oznámilo spuštění dvou zásadních novinek - Play A Friend Challenge, Friends Leaderboards - a více než 50 dalších vylepšení herního režimu FIFA 11 Ultimate Team, jako je snadnější sledování akcí, opětovné umisťování předmětů s vypršelou platností nebo standardně vypnuté asistence prudkých přihrávek (Power Passing) v onlinových zápasech. Nejnovější aktualizace FIFA 11 Ultimate Team zahrnuje:

Play A Friend Challenge - Play A Friend Challenge je testem fotbalového umění proti přátelům v rámci režimu Ultimate Team i v době, kdy právě nejsou online. S jejich mužstvy se můžete utkat kdykoli, protože je řídí CPU. Výsledek je zaznamenán a zobrazen dotyčnému hráči bezprostředně poté, kdy si zapne konzoli. Nyní tak můžete bojovat o pozici nejlepšího týmu, kdykoli budete mít čas a chuť hrát. Navíc při každém návratu ke konzoli získáte přehled, kdo proti vašemu týmu mezitím hrál nebo vám případně zanechal zprávu, a okamžitě ho vyzvat k odvetě.

Friends Leaderboards - Na uživatelsky nastavitelných žebříčcích máte možnost automaticky porovnávat své výkony v režimu FIFA 11 Ultimate Team s vašimi přáteli. Podle zvoleného způsobu hry nyní můžete soutěžit a sledovat svůj postup v rolích obchodníka, experta na budování týmu, ostříleného účastníka aukcí či vlastníka nejhodnotnějšího klubu.
Zdroj: null

FIFA 11

ps3x360wiipspdsps2
Electronic Arts / EA Sports, EA Sports
Datum vydání hry:
28. 9. 2010
Žánr:
Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře