EA oznamuje termín FIFA Interactive World Cup 2011

novinka  12
Martin Šmíd, 24. 2. 2011 15:03
Společnost EA dnes oznámila, že poslední březnovou sobotu se v pražském klubu La Fabrika uskuteční další ročník turnaje FIFA Interactive World Cup (FIWC). Jde o kvalifikaci na oficiální mistrovství světa ve fotbalové videohře FIFA 11, hrané na PlayStation 3. Vítěz pražského turnaje, narozdíl od předchozích ročníků, postupuje přímo do světového finále!

Turnaj startuje 26. března 2011 v 9,00 hod. v pražském klubu La Fabrika (Komunardů 30, Praha 7 Holešovice; www.lafabrika.cz ) - registrace není nutná. Všichni účastníci, kteří se přesto na turnaj zaregistrují s předstihem na oficiálních stránkách turnaje www.fiwc.cz , získají zdarma tričko z limitované série FIFA 11.

Účastníci i jejich doprovod budou mít v průběhu celého dne možnost vyzkoušet nejnovější hry od EA SPORTS a EA Games, stejně jako technologické novinky a hry společnosti Sony. Zajištěno je rovněž vystoupení DJs a hudebních kapel.

Účastníkům přejeme hodně štěstí. Třeba se pak dočkáte svého videa, jaké má vítěz celého minulého ročníku. Naleznete ho v novince.
Zdroj: Tisková zpráva

FIFA 11

ps3x360wiipspdsps2
Electronic Arts / EA Sports, EA Sports
Datum vydání hry:
28. 9. 2010
Žánr:
Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře