Do konce dubna máte poslední možnost si koupit DLC do GT5

novinka  16
Martin Šmíd, 23. 2. 2014 0:15
Koncem minulého roku jsme vás informovali, že 31. května 2014 ve 3:00 GMT (5:00 SEČ) dojde k ukončení on-line podpory hry Gran Turismo 5, včetně služeb Online Lobby (On-line lobby), Seasonal Events (Sezonních závodů), Museum (Muzea), News (Novinek), Community (Komunity), Remote Race (Závodu na dálku), Log in Bonus (Bonusu za přihlášení), Online Dealership (On-line autosalonu) a dokonce budou odebrána všechna DLCčka, která už tak nebudou dostupná k nákupu. Všechny informace, jak to bude s DLCčkami dál, až budou odebrány z PlayStation Store, se dočtete níže v novince.

Dostupnost DLC po ukončení služby
Veškerý stahovatelný obsah pro hru Gran Turismo 5 bude ke 30. dubnu 2014 z obchodu PS Store odebrán. Vezměte prosím na vědomí následující opatření, která se týkají níže uvedených položek.

Balíčky „Racing Car Pack“ a „Course Pack“ (včetně těch zakoupených jako součást balíčku „Complete Pack“)
Po zakoupení těchto položek proveďte ještě před ukončením on-line služeb následující kroky:

1. Na domovské obrazovce hry GT5 zvolte ikonu stahovatelného obsahu a proveďte instalaci zakoupených položek;
2. Z nabídky XMB vstupte do obchodu PlayStation®Store a přejděte do sekce „Gran Turismo 5“. Pro výše zmíněné položky zakupte [Family Upgrade] (nákup nebude zpoplatněn.)

Po provedení výše uvedených 2 kroků budete moci položky používat i po ukončení on-line služeb. Smažete-li herní data GT5 po ukončení on-line služeb, budete je moci stáhnout a znovu nainstalovat. Pokyny najdete na této stránce v sekci „Jak stáhnout DLC, pokud jste smazali herní data“.

Více se o možnosti „Family Upgrade“ dozvíte na odpovídající stránce FAQ v níže uvedené sekci Související odkazy.

Balíčky „Paint Pack“ a „Racing Gear Pack“ (včetně těch zakoupených jako součást balíčku „Complete Pack“)
Po zakoupení těchto položek zvolte na domovské obrazovce hry GT5 ikonu stahovatelného obsahu a před ukončením on-line služeb proveďte instalaci zakoupených položek.

Tyto položky budete moci používat i po ukončení on-line služeb, NEBUDETE je však moci znovu nainstalovat, pokud po ukončení on-line služeb smažete uložená data hry GT5.

Veškerý další stahovatelný obsah

Položky bude možné používat i po ukončení on-line služeb, aniž by bylo třeba provést jakýkoli zvláštní úkon. Po zakoupení těchto položek zvolte na domovské obrazovce hry GT5 ikonu stahovatelného obsahu a před ukončením on-line služeb proveďte instalaci zakoupených položek.

. Smažete-li herní data GT5 po ukončení on-line služeb, budete je moci stáhnout a znovu nainstalovat. Pokyny najdete na této stránce v sekci „Jak stáhnout DLC, pokud jste smazali herní data“.

Jak stáhnout DLC, pokud jste smazali herní data
Pokud smažete herní data GT5 a odstraníte ze hry stahovatelný obsah, budete je moci znovu stáhnout pomocí možnosti[Download List] (seznam staženého obsahu), která je přístupná v obchodě PlayStation®Store, nebo výběrem [PSN] > [Account Management] (správa účtu) > [Transaction Management] (správa transakcí) z nabídky XMB systému PS3™.

Gran Turismo TV
Gran Turismo TV ve hře Gran Turismo 5 přestane veškeré programy vysílat 14. března 2014. Programy, které jste si zakoupili, bude možné přehrávat a pomocí možnosti [My List] (můj seznam) také po omezenou dobu stahovat.

Služby Gran Turismo TV ve hře Gran Turismo 5 budou zcela ukončeny 14. března 2015. Po tomto datu nebude možné sledovat žádný program kromě úvodní a závěrečné animace.

Zdroj: gran-turismo.com/cz

Gran Turismo 5

ps3
Sony Computer Entertainment, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
24. 11. 2010
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře