CD Projekt RED se omlouvá za špatný stav konzolové verze hry Cyberpunk 2077

novinka  132
Martin Šmíd, 14. 12. 2020 12:16
V minulém týdnu vyšla očekávaná akční RPG hra Cyberpunk 2077, která bohužel na konzolích trpí řadou problémů. Od špatného frameratu po bugy, různé glitche či časté pády, což zabraňuje postupu a hlavně zábavě. Dnes ráno se vedení studia CD Projekt RED oficiálně omluvilo za stav konzolové verze na twitteru a připustilo, že jí mělo věnovat daleko více pozornosti, protože nyní je kvůli tomu hodně hráčů zklamaná. Zároveň studio požádalo fanoušky o trpělivost, protože vývojáři v současnosti pracují na opravě nahlášených problémů a další update by měl vyjít v následujících sedmi dnech. Následně budou mít vývojáři pauzu a do práce se znovu vrátí v příštím roce. Další updaty přijdou v lednu a únoru. Studio v omluvném dopise zmiňuje, že updaty by měly opravit ty největší problémy konzolové verze a přiblížit tak zážitek z hraní tomu, který mají hráči na PC nebo budou mít na konzolích nové generace. Pro ně se plánuje nativní verze hry Cyberpunk 2077, ale až v příštím roce. Ačkoliv se pracuje na opravě, tak si je studio vědomo, že zklamalo hodně hráčů, kteří nechtějí čekat, až bude hra někdy opravena, a chtějí vrátit své peníze. Proto tak CD Projekt RED doporučuje kontaktovat lokální prodejce v případě fyzických kopií, případně Sony nebo Microsoft, pokud byla hra zakoupena digitálně. Pokud by se vám nepodařilo získat peníze zpět, máte do 21. prosince kontaktovat podporu studia CD Projekt RED, která se o vše postará - helpmerefund@cdprojektred.com . Naší recenzi na konzolovou verzi hry Cyberpunk 2077 přineseme v následujících hodinách.

Vážení hráči,

ze všeho nejdřív bychom se chtěli omluvit za to, že jsme vám hru před vydáním neukázali na základních konzolích minulé generace, takže jste ke svému nákupu neměli dostatek informací. Měli jsme se víc věnovat tomu, aby se hra na PlayStation 4 a Xbox One hrála lépe.

Zadruhé budeme pracovat na opravě chyb a pádů hry a na vylepšení celkového zážitku. První kolo aktualizací již proběhlo a další vyjde v průběhu příštích 7 dnů. Očekávejte pak další, protože hru budeme často aktualizovat, jakmile budou připravená nová vylepšení. Po svátcích budeme v práci pokračovat – vydáme dva velké patche, přičemž ten první vyjde v lednu a druhý v únoru. Společně by měly opravit většinu výrazných problémů, se kterými se hráči potýkají na staré generaci konzolí. O obsahu každého patche vás budeme informovat ještě před vydáním. Sice díky nim hra na staré generaci nebude vypadat tak jako na špičkových PC nebo nových konzolích, ale bude se jim podobat víc než teď.

Závěrem bychom chtěli říct, že vždy chceme, aby byl každý, kdo si kupuje naše hry, se svým nákupem spokojen. Budeme si vážit toho, když nám dáte šanci, ale pokud s hrou na své konzoli nejste spokojeni a nechcete čekat na aktualizace, můžete svou kopii vrátit. Pokud jste si ji koupili digitálně, využijte prosím systému pro vrácení peněz přes PSN nebo Xbox. V případě krabicových verzí nejdřív zkuste hru vrátit v obchodě, kde jste ji koupili. Pokud by to nebylo možné, obraťte se na nás na adrese helpmerefund@cdprojektred.com a my se vám pokusíme pomoci. Můžete nás kontaktovat ode dneška do 21. prosince 2020.

S pokorou

Marcin Iwiński, Adam Kiciński, Adam Badowski, Michał Nowakowski, Piotr Nielubowicz, Piotr Karwowski


Zdroj: Tisková zpráva

Cyberpunk 2077

ps4xoneps5xsx
Comgad, CD Projekt Red
Datum vydání hry:
19. 11. 2020
Žánr:
RPG
KARTA HRY
7/10

Komentáře