Brutální akce The Darkness 2 s kooperací

novinka  5
Martin Šmíd, 6. 12. 2011 16:06
Fanoušci temnoty určitě čekají na únor příštího roku, až jim 2K Games vydá očekávanou akční hru The Darkness 2, která se měla původně už několik týdnů povalovat v obchodech. Možná i díky těm několika měsícům navíc, které dostali vývojáři od vydavatele, mohli využít k vývoji kooperativního herního režimu, který se bude jmenovat Vendettas. Ten bude možné projít až ve čtyřech hráčích a bude oddělen od hlavního příběhového režimu, který zůstává pouze pro jednoho, aby vývojáři nezničili jeho atmosféru. I díky tomu si budete muset vybrat ze čtveřice nových hrdinů s vlastními schopnostmi. Za Jackieho Estacada si zde nezahrajete.

První postava se jmenuje Inugami, jejíž specialitou je obrovský meč Kusanagi, ale také umí přivolat na pomoc pekelníky, pokud se dostane pod tlak. Shoshanna je zase obdařena schopností rychleji střílet, přičemž by měla být členkou Mossadu. Jimmy Wilson pochází z Glasgow a kromě toho, že je alkoholik, obviňuje z všeho možného Bratrstvo. Každopádně jako zbraň má obrovskou temnou sekyru, které nemůže dlouho nic odmlouvat. Poslední postavou je doktor J.P. DuMond z New Orleans, jehož specialitou je Voodoo, jak ostatně brzy poznají i jeho nepřátelé.

The Darkness 2 vychází pro Playstation 3 a Xbox 360 10. Února příštího roku. V novince najdete oznamující trailer kooperativního režimu.
Zdroj: Tisková zpráva

The Darkness 2

ps3x360
Digital Extremes, 2K Games
Datum vydání hry:
10. 2. 2012
KARTA HRY
8/10

Komentáře