Akční temná hra The Darkness II je v prodeji

novinka  21
Martin Šmíd, 10. 2. 2012 17:41
Fanoušci prvního dílu The Darkness na tento den čekali. Od dnešního dne se začalo prodávat volné pokračování, které navazuje tam, kde první díl skončil. The Darkness II se vymaňuje z davu konvenčních first-person stříleček tím, že využívá čtyřruční boj, jenž hráčům umožní sekat, držet a vrhat objekty i protivníky pomocí Démonických ramen za současné střelby ze dvou zbraní. Hra je postavena na kontrastech světla a temnoty, ponořena do hlubokého a zvráceného příběhu a nabita stylizovaným násilím, které je vizualizováno skrze techniku ruční kresby ve stylu noir, jež dělá čest komiksové předloze.

„The Darkness II je rájem temného a nápaditého násilí a současně stylizovanou a nádhernou noční můrou,“ prohlásil Christoph Hartmann, prezident společnosti 2K. „2K Games nastolily tradici kvalitních, inovativních her, jež se vyznačují atmosférou a propracovaným příběhem, a tento titul v ní úspěšně pokračuje. The Darkness II zaujímá unikátní postoj k soubojům mezi světlem a tmou, neboť hráč zde stojí na temné straně. Spolu s arzenálem zbraní, jímž Jackie vládne, a hrozivými útoky využívajícími nadpřirozených Démonických ramen a sil Temnoty, jsme tedy skutečně rádi, že můžeme ohlásit další titul, který se drží našich klíčových hodnot ohledně tvorby her pro hráče.“

The Darkness II je v prodeji pro Playstation 3 a Xbox 360. Tato hra je u nás v prodeji v limitované edici, která navíc obsahuje alternativní kostým, dvě vylepšení postavy + digitální download prvních dvou komiksů The Darkness Origins. Naší recenzi můžete čekat příští týden.
Zdroj: Tisková zpráva, Cenega

The Darkness 2

ps3x360
Digital Extremes, 2K Games
Datum vydání hry:
10. 2. 2012
KARTA HRY
8/10

Komentáře