40 minut z hraní nadějné akční RPG hry Lies of P

novinka  16
Martin Šmíd, 13. 9. 2022 9:43
Vývojáři z Round8 Studio v současnosti připravují akční RPG hru Lies of P, která na sebe strhla během Gamescomu obrovskou pozornost. Nejen kvůli skutečnosti, že svoji atmosférou a hratelností značně připomíná oblíbený Bloodborne, ale také pěkným vizuálním zpracováním. Aby vývojáři na Lies of P co nejvíce upozornili, vypustili dnes hned dvě nová gameplay videa o celkové délce 40 minut, ukazující docela velkou část hry. Ta se zaměřují na průzkum rozsáhlého města, ale také souboje s řadou protivníků.

 „Probouzíte se na opuštěném vlakovém nádraží, ve městě zaplaveném šílenstvím a touhou po krvi. Před vámi leží jen jedna věta, a to, abyste našli pana Geppeta. Hrajete jako Pinocchio, loutkový mechanoid, přičemž vaším úkolem je najít tuto osobu. Překonejte veškerou pohromu, která se na vás žene. Jen nikomu nevěřte, protože nikdo vám nemůže pomoci. Musíte ostatním lhát, abyste se stali člověkem,“ stojí v popisku. Hra Lies of P je inspirovaná příběhem slavného Pinocchia, přičemž se odehrává v krutém temném světě. Celé lidstvo je ztraceno v kdysi krásném městě, které je nyní peklem s neustálým křikem.

Hra Lies of P vyjde příští rok pro PC a konzole současné generace PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S (od prvního dne v předplatném Xbox Game Pass).

Zdroj: Tisková zpráva

Lies of P

ps5xsx
Round8 Studio, Round8 Studio
Datum vydání hry:
19. 9. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře