16 minut parádních záběrů z Middle-earth: Shadow of War

novinka  27
Martin Šmíd, 8. 3. 2017 15:20
Před zhruba týdnem jsme tu měli oznámení na velkou akční open world hru Middle-earth: Shadow of War, která pochopitelně bude navazovat na svého úspěšného předchůdce. Dnes vývojáři ze studia Monolith Productions vypustili hned 16 minut dlouhé gameplay video se spoustou parádních záběrů. Na video se podívejte níže v novince. Middle-earth: Shadow of War vyjde koncem srpna letošního roku pro konzole PlayStation 4 a Xbox One.

S pomocí rozšířeného systému Nemesis urči vývoj války

Vrať se do fantastického světa Středozemě, bojuj se smrtící hrozbou, kterou představuje Sauron a jeho nazgûlové, a zastav neštěstí, bídu a zlo, jež se šíří zemí.

Díky kultovnímu systému „Nemesis“ z Middle-Earth: Shadow of Mordor se ve hře Middle-Earth: Shadow of War opět ocitneš v samotném epicentru konfliktu. Nejenže budou nepřátelé reagovat na tvou přítomnost a pamatovat si vaše předchozí vzájemná setkání, dynamický systém „Nemesis Fortresses“ bude navíc reagovat na tvou taktiku a bude tě tak motivovat zkoušet neustále nové postupy.

Systém „Followers“ pak zajistí tvorbu vlastních příběhů a pomocí osobních příběhů ztrát, věrnosti i zrady přidá hlavnímu ději nové vedlejší linie, čímž doplní rozvíjející se historii celého světa.

Děj Middle-Earth: Shadow of War je zasazen mezi události z Hobita a Pána prstenů a znovu tě vtáhne do velkolepého světa čarodějů, skřetů a elfů J.R.R. Tolkiena.

Zdroj: Tisková zpráva

Middle Earth: Shadow of War

ps4xone
Warner Bros., Monolith Productions
Datum vydání hry:
10. 10. 2017
KARTA HRY
8/10

Komentáře