11 minut dlouhé gameplay video z akční hry Lies of P

novinka  14
Martin Šmíd, 23. 3. 2023 10:30
Vývojáři ze studia Neowiz na GDC 2023 prezentují svoji netrpělivě očekávanou akční RPG hru Lies of P, pro kterou se nechali inspirovat oblíbenými Souls hrami. Server Gamespot nyní přinesl hned 11 minut dlouhé nové gameplay video, na které se můžete podívat níže v novince. Video se zaměřuje na ukázku města i souboje s řadovými nepřáteli a minibossy. Naleznete ho níže v novince.

„Hra Lies of P, inspirovaná známým příběhem o Pinocchiovi, je akční RPG ve stylu Dark Souls zasazené do krutého, temného světa čerpajícího svým zpracováním z historického období Belle Époque. Jako loutka P se proplétejte ulicemi zpustošeného města Krat, vyrábějte zbraně z nalezených materiálů a komunikujte s těmi několika málo zbývajícími obyvateli města, kteří v téhle pekelné krajině plné nevýslovných hrůz ještě stále přežívají. Čím víc lží při tom řeknete, tím lidštějšími se stanete – se všemi výhodami i nevýhodami, které z toho plynou. Čelte zásadním příběhovým volbám, využívejte možností propracovaného systému rozvoje postavy a provázejte hlavního hrdinu P na jeho nelítostné cestě za lidstvím.

Po procitnutí na opuštěném vlakovém nádraží ve městě Krat, ve městě zachváceném šílenstvím a krveprolitím, nalézáte pouze stručný vzkaz: „Najdi pana Geppetta. Je tady ve městě.“ Neváhejte proto, pusťte se do pátrání po záhadné osobě ze vzkazu a krok za krokem se vypořádejte se vším, co vám zkříží cestu. Nečekejte, že vám s vaším úkolem někdo pomůže, a rozhodně nikomu nevěřte. Ostatně, pokud máte uspět ve své snaze stát se člověkem, budete se i vy muset naučit lhát ostatním,“ stojí v popisku hry od distributora Hype, který u nás hru uvede v krabicové verzi pro konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Xbox One. 

Zdroj: Gamespot

Lies of P

ps5xsx
Round8 Studio, Round8 Studio
Datum vydání hry:
19. 9. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře