Volné forum

Vaše nejočekavanější hra na nextgen (40)

• RCS339
    RCS339Call me RC

Ale bylo by jich víc. Například The Order 1886 od Santa Monicy si myslim že by mohla bejt hodně dobrá.

• Chromboycz
    ChromboyczCombiCh

A já se klepu na FarCry4!!!

• DarkWindScorpion
    DarkWindScorpion

Kingdom Hearts !!!

• RCS339
    RCS339Call me RC
    1

Já se nemůžu dočkat hlavně Infamous: Second Son

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸
    2

Tak tedy: Těším se na killzone SF jednak protože graficky je to "kulervoucí" + hrozně se mi líbí ten cover systém ,obtížnost a hlavně nepřátele(jedna z nejlepších AI vůbec) a celkově ta představa 2há světová ve vesmíru.Krom toho to má skvělí MP Bez aim asistu(GTA blbec) a vůbec se tím celkove pročistí MP od Noobu:)

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5

martin:Oni nechápou vaše narážky, musíš polopatě napsat, že sem mají psát jen JEDNU hru...

• sweat55
    sweat55Gojira
    1

The Last of Us 2, Uncharted 4, God of War IV, Grand theft auto VI :D :D Jinak nejlépe z oznámených her vypadá Infamous Second Son a to nejen svojí grafikou, ale i hratelností :) Dále ještě Metal Gear Solid V, Killzone SF a The Division.

• Liger
    Liger
    1

Na FFXV bych se jako fanoušek rád těšil, nicméně vzhledem k faktu, že základ vychází z akčního spin-offu, byť velmi ambiciózního, mne nechává zatím chladným, navíc můj konzervativní přístup a únava z nenasytného jednání Square v posledních letech nadšení hatí ještě víc.

Zřejmě nejočekávanjší je The Evil Within, protože vše ostatní už tu bylo a nadále ještě bude požehnaně, naopak her při kterých pracuje i savost spodního prádla je jako šafránu. Pak mne velmi zajímá, díky megalomanským informacím a alternativní historii, co se vyklube z The Order 1886.

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

nejočekávanější "hra"

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸
    1

Killzone SF[s7] Watch_dogs,Destiny,InFamous,a BF4

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5
    21

The Legend of Zelda U[s7][s7][s7]

A abych si to ujasnil - displej na ovladači je nesmysl, ale dotykový panel na ovladači je nehorázný next gen?:)

On se ten displej hodí (krom užití ve hrách), když chceš rychle podívat jen na net, hrát bez TV nebo když třeba nemáš po ruce zrcátko a potřebuješ utřít mlíko, který ti teče po bradě - což by určitě uvítalo hodně HC nextgen hráčů...

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$
    2

deepthr04t sakra no vidíš:-)ale stejně je ho škoda, i když to je teda ten NEXT GEN :-D , Dreamcast byl na svou dobu absolutně revoluční konzole která běžěla na WINDOWS CE. Dá se sním dělat hodně věcí (po hodně lehkém Modu), od sledování filmů až po serfování po internetu a dokonce podporovala Online hraní. Což si u konzole s roku 1999 málo kdo dokázal představit:-)

No jo nebýt omylů s 32X,Mega CD a Saturnem, tak bychom tu možná měli SEGU ještě dnes :-(

• Lichtenstein
    LichtensteinCombo KILL

TILL to TREFIL !!!!![s6]

• Till
    TillPonies
    6

nextgen určuje sony,páč to co ostatní považuju za revoluci k tomu sony dospěje přirozenou evolucí. i kdyby tu byl xbox onehundred, tak bude furt currentgen, než sony oznámi ps5. prostě sony řekne, kdy je new generation![s16][s16][s16]

Zaklínač 3, Killzone. Ryse

• deepthr04t
    deepthr04t
    1

Takže podle téhle teorie je Dreamcast nextgen? [s16]

• HDRcze
    HDRczeGames4Life

Tupaccz: To jsou jen dohady, každopádně s tebou souhlasím v tom, že se na PS3 budou v budoucnu stále dělat hry, já určitě koupím příští rok minimálně 3 hry na PS3. Prodeje současné generace rozhodně next-genem neskončí. Já a pár dalších uživatelů jsme jen chtěli reagovat na ten neopodstatněný hate proti nintendu.

Každopádně doplňuji seznam next-gen her o nintendo tituly - těším se na Knack, Infamous: SS, Watch_Dogs, The Division, Thief, DriveClub, MGSV, FFXV, The Legend of Zelda: Wind Waker HD, Bayonetta 2, "Ta nová hra" od Monolith Softu, Super Mario 3D World a Shin Megami Tensei X Fire Emblem. Je toho dost, ale správný hráč hraje hry a těší se na ně a ne že šíří hate a plive na konkurenci.

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

jo a hlavně Destiny!! to bude moje první hra na next-gen [s14]

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$
    1

mnaca a kdo říkal že je konec s prodejemi aktuálních konzolí? PS2 v době vydání PS3 měla na kontě 120 m a dnes má 150 m. Pokud vím tak Nintendo neurčuje kdy končí válka mezi danými konzolemi :-)

Uvidíme jaká bude situace za dva až tři roky. Vůbec bych se nedivil kdyby se pro PS3 nedělali hry ještě tak 4 roky.

A při dobré ceně za PS3 jakou má dnes PS2 bych se taky nedivil kdyby nepředběhlo Wii klidně i o pár miliónu:-)

• HDRcze
    HDRczeGames4Life
    1

Gtarules: Nechci vyvracet důležitost a užitečnost analogových triggerů, ale když už pošlapáváš displej v ovladači, tak je na oplátku třeba říct, že analogové triggery mají vyjma simulátorů minimální využití. Her moc není, ok, ale zase co hra to jasná kvalita, která nepotřebuje hype. Asi jsi zaspal dobu, protože pohybové ovládání je celkem populární, zde čísla z anglické wikipedie - Move-15m, listopad 2012, kinect - 24m, únor 2013, takže o nepopularitě se tu moc mluvit nedá. Microsoft dokonce chtěl dát kinect do základu X1 (Nakonec z toho sice upustil, ale to zase kvůli strachu lidí ze šmírování). A to, že jsi musel dát prodeje 2 konzol dohromady, aby jsi přebil fakt, že Wii je nejprodávanější konzole současné generace, to nechám bez komentáře, každý si odpoví sám. Omlouvám se za off-topic, a Gtarules žádám o to, aby mi případnou reakci poslal na PM, abychom to tady zbytečně nezadělali off-topic diskuzí.

• gtarules
    gtarulesGTA
    1

Ano, máš pravdu. Opravdu nemám peníze na konzoli bez her a analogových triggerů. To je totiž jako je hodit do kanálu :D A pohybové ovládání se stalo standardem kde? Nikde se nepoužívá a nikdo po něm netouží. PS3 a X360 dohromady 160 milionů konzolí a Wii jen 100. Takže zase smůla.

• HDRcze
    HDRczeGames4Life
    2

gtarules: To že na WiiU nemáš, neznamená, že to je taky špatný. Takovejch jako ty je všude jak naděláno, Wii taky nebrali jako konzoli rovnou PS3 a X360, nakonec natrhlo oběma řitě a vytvořilo z pohybovýho ovládání nový standart. A srovnávat displej na ovladači s odebráním druhého analogu, to je čirá ubohost. Mimochodem, dobře ste to tady zadělali, hlavně že se cítíte lepšíma osobnostma, který rozhodně nejste.

• gtarules
    gtarulesGTA
    22

Displej na ovladači je hlavně nesmysl. S nextgenem to nemá nic společného. To je jako odebrat z ovladače druhou analogovou páčku a myslet, že to je nextgen :D

• scaryjirka
    scaryjirka

No jestli vyjde na nextgen The Last of Us 2 tak na ten jsem hooodne zvedavej.Jinak me zajima i Deep Down,The Division a Ryse(ten je ale jen na XBox one).

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni
    1

Battlefield 4 a Metal Gear Solid V a The Evil Within.

• Deshien
    Deshien
    11

Nadpis tohodle vlakna je "vase nejocekavanejsi"

Takze martin si muze odpustit kecy na adresu ostatnich a napsat ze se tesi na Killzone a Infamous a pak v klidu odejit no a Gta muze udelat to same jen sem napsat Forzu..Ja se nejvice tesim na Xenoblade coz je nova hra na novou konzoli ktera diky pohybovemu ovladaci a tabletu urcite prinasi neco noveho a jelikoz ma xkrat vetsi vykon nez predchudce patri mezi next gen

• gtarules
    gtarulesGTA
    21

Ale Martin má pravdu. WiiU není žádný nextgen. Vůbec ničím. To z WiiU nedělá špatnou konzoli, protože PS3 i Xbox jsou stále skvělé.

• Pan T
    Pan TDrifter
    1

The Last Gaurdian[s7]. Proč? Protože ICO a SoC.

(V těsném závěsu za ním Killzone a Resogun)

• Deshien
    Deshien
    2

Xenoblade 2.. epictejsi a nadhernejsi hru na 2014 jsem jeste nevidel

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    11

Martin: vtipalek, ze current gen [s6][s6][s6]

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Metal Gear Solid V, Titanfall, The Witcher 3 a Ryse: Son of Rome [s14]

Napsat komentář