Akční TPS

The Last of Us (827)

• orfi
    orfi
    1

tak nevím, toto vás na ps bavilo ? vždyt je to šílená nuda, kvalita dílů jako na horské dráze... akce se zombíky za celý seriál bys napočítal na 1 ruce, scénáristicky často nelogické, v posledním díle ležel ve sklepě na smrtelné posteli, a za 20 minut běhal jak srnec a ještě stíhal zabíjet :D to musel být penicilin z černobylu že ho tak nakopl :D

další přehypovaný kousek jako prsteny moci

• Boring Longplay onjo
    Boring Longplay onjo
    211

@Akvizitor soky: jsem po operaci pár dní, takže mám předepsaná hypnotika a painkillers, opioidy mi na rekonvalescenci nepředepsali 😁

dešifrovat to mohu tedy v bodech

Závěr určitě zkurví, dle toho co co jsme již mohli vidět. Z jeho rukopisu nadzvedám obočí. V jednom díle z jacksonvillu fakticky ráj idilka

na zemi v poměrně diverzní společnosti, kde se šermuje se slovama jako komunismus, fašismus, v postapokalyptickém světě což je samo o sobě dost patetické.

no a v dalším z Colorada najednou homogenní etnická skupina rednecků z jednoty bratrské. Ten kontrast je fakt zábavný...

Druckmann je tak geniální scénarista, že do seriálu v Pittsburghu pardon vlastně Kansas... vymyslí novou postavu, která mimo záběr přišla o bratra

a jejím hnacím motorem je pomsta. Nepřipadá to někomu podobné ? Po 2. recykluje svůj námět. Pardon vlastně po 3., naštěstí mu To Bruce prve zamítl.

Do role vrchního úchyla obsadí chlapa, který spíš vypadá jak Bruce Straley (lead director tlou), než videoherní David s havraníma vlasama. Možná jsem paranoidní.

Osobně mi to nepřijde jako čirá náhoda.

No a závěr bude nějaká druckmannovina, vždyť už teď vyplácal oslovení baby girl. Joela vykreslí nakonec jako sobecké vraždicí robotické monstrum.

Vždyť už i remake zkurvil. Ve scéně, která je přímá reminiscence na začátek hry, kdy joel běží v náručí se Sarah. Vytáhnul zvuky zlověstné sirény.

Většinu marginálních změn nemá moc smysl komentovat, prachy asi došly hned v prvním díle kdy místo uvěřitelné civilní bouračky musí bombasticky narazit do země letadlo lol.

No já preferuji ps3 verzi link

Právě ta civilnost je Druckmannovi úplně cizí. Sami si můžete přečíst milion rozhovorů s ním a Brucem ohledně vývoje tlou.

• Predicktor soky
    Predicktor sokyOld shatterhand
    8

@Boring Longplay onjo: tak tohle pratele tipuju minimalne na Desomorfin..

• Boring Longplay onjo
    Boring Longplay onjo
    1

Zaver urçirë zkutvî co jaem mohli bide y toho jeho rupokipizvedám pnočí mad idiiliem se roupadbe civilizace v kednoˇ raji funguje jasksonvillu dnes volirado jednota bratsrsla hjomogenicľe etnicka komuna lidino Nobela ke mi zle. Vymyslema

Postava b kamsasi partdm ppiztsburgu která mimo uáběr. prija o brAtta

Takze genialmi scemarosta po . Po 2 realizuke svuj pohle

Ntatta a ke ma case tedY llrysi kdesi vse meste vychenkcjat, s timhle naptem jo poslal bruce vize kam, zĺloisme ego a ua par le do kede sve

Pisne dal, ted vyplacal baby garil takze i zaver tkurvi , minsto remeniscencd na acenu z vyouknuti pochybuji ze neoela vykresli jinak nez vťrazdici soboˇeckiu masinu 79 druckmann chysta, fuj ze mu ani ne ni hanba obsadit do rechle vrchniho uchyla chlapa co vypada jako lead director hry ladt of us aka Bruce Straley.

Vytahnete ps3 nebo si za pěte longplay pachut zr serialu tu bude udajne dalsi sehonu. Sorry leze mi uz do mozku stillnox snad druckmanna se vezme sebiu na dobrou

• pedros
    pedros

Tak osmý díl ušel... sice úplně vynechali nakažené, ale konečně jsme se dočkali trochy akce, napětí a krve. Aleluja, posledních X dílů to byla už těžká nuda. Snad neposerou závěr...

• Werdugo
    WerdugoMárny

@herní Dědek: Se na to Nekoukej vubec a máš Klid! 🙃

• Boring Longplay onjo
    Boring Longplay onjo

Docela mě šokuje obsazení Davida v zítřejší epizodě seriálu. Druckmann je asshole.

• Boring Longplay onjo
    Boring Longplay onjo

@JEDImfp: Hihi také teď mám vytaženou super slimku, zrovna jsem u Billa, hra i po těch letech vypadá pěkně, mizerné rozlišení na dnešní dobu ani nevnímám, protože art design, efekty, stíny, odlesky, animace jsou top, framerate a dips dokážu odpustit, no je to prostě pecka na ps3 mám nainstalované i uncharted tak ze srandy jedu i jedničku no a ten posun už jen animace to je neskutečné, že se jedná o jednu mašinu pravda v rozmezí cyklu ale i tak nadčasová věc po etch stránce, remake si zahraju na pc až ho moddeři upraví 1:1 o žádný retcon nestojím

• JEDImfp
    JEDImfp-

PS button to nepodporuje co jsem našel na netu,sluchátka taky.nevadi,to přežiju.konzole nemá reset tlačítko. jinak na disku mám poklady,hodně nainstalovaných her,screenu z her třeba gran turismo 5 a 6 celkem pěkný,hudbu a filmy + sedmý zápas Rangers 1994 titul.jsem vůbec netušil co tam je :-)

• JEDImfp
    JEDImfp-

@ChuligaN_cz: podívám se do menu a zkusím to připojit + update konzole,uvidime

• JEDImfp
    JEDImfp-
    2

@MCJoel: věřím ale peníze teď potřebuju dávat úplně jinam než do her tak se snažím vyjít s tím co už mam.ani na ps5 nedošlo,jsem rád že PS4 pořád běží a dám si pak last of us 2

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

@JEDImfp: Zkoušel si reset ovladače?

• JEDImfp
    JEDImfp-

Včera pátý díl mě tak nahlodal že jsem si řekl zahraju jedničku. Jenže remaster verzi jsem půjčil a už se mě nevrátila,tak jsem vytáhl ze skříně PS3 jak to bude vypadat a dá se to hrát i na velký tv.pise to 1280x720 ale není to mazanice,naopak celkem slušný.frame rate je na hraně ale asi to dám.mam připojený ovladač z PS4 protože nemůžu najít kabel ke starýmu kde je jiná díra.nevim proč ale nefunguje PS tlačítko a sluchátka taky nereagují když je zapojím.nevite někdo jak to obejít? Na telce nemám vstup na sluchátka,klasický Jack 3,5.jo když jsem měl nabít svítilnu tím že zatresete ovladačem tak to taky nešlo.jeste to bude zajímavý :-) akorát jsem utekl z města.nechce se mě kupovat znovu verzi na ps4

• Rash-182
    Rash-182
    1

Taky proti tomu normálně nejsem, ale proč tenhle čas nevěnovali třeba Tommymu, zvlášť když bude ve druhé sérii?

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Když se přes to člověk přenesl, i mě to bylo místy nepříjemné a to nejsem odpůrce LGBT, tak jsem dostal další úžasný díl TLOU. Bylo to naprosto uvěřitelné, k zamyšlení a skvěle zahráno. TLOU je jednoznačně nejen hra dekády ale jak to tak vidím tak i seriál dekády, no další díl bude asi na kapesníčky🙂

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Já s tím problém neměl, i když místy jsem se nedíval.. ale alespoň nebyl sám.

• Oig1
    Oig1
    2

Ja myslim že homosexualita je většině normálních lidí úplně ukradená, ale ne každej má žaludek na to koukat se na dva ocucavajici se chlapy 😉

• Danilov
    Danilov
    331

Třetí díl byl super a jestli někoho uráží homosexualita v roce 2023, tak je chyba asi někde jinde. S manželkou se nám díl líbil a oba herci předvedli parádní výkon.

• Iceman
    IcemanRip SJW ND
    21

Třetí díl nechutný zkrocený teplý odpad!

• Tom K
    Tom KPoslední skaut

@NGC 7293: jo no a druhej teplomet mi připomínal Pomejeho

• Insertcoin
    Insertcoin👌
    1

Solidní postelovka :D A mě to třeba nevadilo, přišlo mi to vtipný celkem, akorat jsem musel zavírat oči chvilkama, jsem stydlivka ☺️

• Deywik
    Deywik
    21

@NGC 7293: naopak ja s pritelem jsme si ten dil uzili nejvic a davam 10/10 absolutni pecka. :)

• BlackSheepCZ
    BlackSheepCZExplit.cz
    1

@pedros: děkuju, jsem rád že se líbí.

• pedros
    pedros
    2

@BlackSheepCZ: Moc pěkně napsaná recenze 👌

• BlackSheepCZ
    BlackSheepCZExplit.cz
    2

Zdravím, ještě než se pustím do druhého dílu. Mrknul jsem se znovu na jedničku a sepsal takovou krátkou retro recenzi. Pro mě jedna z nejlepších her jak na PS3, tak i na PS4. Respektive Part I je tu řadu asi taky rozšiřuje, ale tu si zahraju až po dvojce. Úžasná hra. Kdo chce zavzpomínat, moje recenze je tady link

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

@Starky: přesně...Jinak netuším jaký odklon...

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    5

Ja si ted dal oba dily po sobe a dnes uz nedokazu ty hry od sebe oddelit. Jednicka je ted pro me pouze pul pribehu bez konce. Ty hry jsou opravdu pocitove kazda uplne jina, je to opravdu jako den a noc, ale den a noc proste patri neodmyslitelne k sobe. Dohromady to tvori uzasny zazitek a pro me jde o nejlepsi videoherni story ever.

• metlicka
    metlickametlicka

oprava, jedná se dotaz k dvojce

• metlicka
    metlickametlicka

Přátelé, při sbírání všech předmětů a jiných, mi ve dvou případech nejde najít dva tzv. manuály k dovednostem. Tyto dva předměty mi chybí ke kompletaci trofeje. Dle youtube hledám na správném místě.Podotýkám, že hru jsem koupil na předobědnávku a mám zato, že tam byl nějaký bonus k dovednostem. Děkuji za poznatky, popřípadě tipy, jak nemuset hrát hru znova a vše komletně hledat opakovaně. metlicka

• panzpohadky
    panzpohadky808

Aha,tak to už si nepamatuji... Ale tak to byl taky neměl být problém

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.