Není hra jako hra!

special  0
Inzerce, 20. 1. 2012 23:23
Zkušený hráč počítačových her zocelený v žáru stovek bitev a hodin strávených v alternativních světech svých oblíbených realit, neakceptuje jen tak na ledajakou onlinovku. Samozřejmě přistupuje ke hrám na herních webech s jistou shovívavostí, jsou přece zdarma a volně přístupné, ale ať z něj tvůrci nedělají hlupáka!

Herní web, kde najdete hry online ( http://raketka.cz/c/hry-1001-hry ) a přitom na úrovni, jakou jako správní hráči očekáváte, je například Raketka.cz.

Bez nutnosti přihlašování, nebo stahování se můžete okamžitě ponořit do stovek více, či méně časově i jinak náročných her všech možných žánrů a zaměření. Oblíbenou hru si do počítače určitě stáhnout můžete, ale není to podmínka. Stejně jako přihlášením získáte výhody, ale i bez něj se můžete vyjadřovat do komentářů co jsou u každé hry ( http://raketka.cz/ ), účastnit se diskusí na fóru, nebo nezávazně pokecat na chatu a třeba si i najít nové přátele.

Všechny hry jsou přehledně rozděleny do náležitých kategorií, abyste věděli, kam zamířit s konkrétním požadavkem. Máte chuť se pořádně „vyklikat“? Pak jsou tady akční střílečky. Zachtělo se Vám zúčastnit se historické bitvy? Stačí si vybrat období, ve kterém chcete válčit, a množství strategií čeká jen na Vás. Klasikou jsou již nejrůznější adventury, skákačky a jízda v motorových i nemotorových vozidlech. Tady si pak můžete vybrat, jestli chcete zdolávat terén, nebo své soupeře na rychlostním okruhu. Pro přemýšlivě naladěné hráče jsou pak nachystány ty nejkvalitnější logické hry.

Aby se Vám lépe vybíralo, je herní svět ( http://raketka.cz/c/herni-svet ) na Raketka.cz plný bezva vychytávek. Když se zaregistrujete, můžete si hry ukládat do „oblíbených“ a už je nikdy znova nehledat. Pokud vybráno ještě nemáte, poznáte kvalitu hry třeba podle procentuálního hodnocení od tvůrců webu, nebo si můžete nechat hry seřadit podle jejich oblíbenosti u ostatních hráčů. Konečně poslední super novinkou je náhledové video u každé hry, které se spustí po najetí myší

Tak na co ještě čekat? Lepší hry, větší výběr a snazší volbu jinde nenajdete!

Komentáře