Hry na prázdniny 1/2

special  4
Martin Šmíd, 3. 7. 2010 12:29
Začal červenec a to značí jediné. Prázdno. Vyjde sice několik zajímavých her, ale jinak se herní společnosti připravují na září, až nám opět vyluxují peněženku očekávanými hrami. I přes tuto skutečnost si myslíme, že si každý alespoň jednu hru z tohoto seznamu vybere. Za připomenutí také stojí akce, kterou pro vás pořádá GameLeader, ale o té už v samotném článku.

(Xbox 360 exkluzivní) Sniper Ghost Warrior - (2. 7.) – Sniper: Ghost Warrior se odehrává na krásném ostrově Isla Trueno, který se nachází kousek od Kolumbie. Při pohledu na něj by se dalo říci, že není krásnější místo pro život. Po chvilce už ale pochopíte, že se na tomto ostrově objevit je čilé bláznovství. Tvrdou rukou tu totiž vládne drogový dealer Wasquez, který má opravdu obrovské plány, mezi kterými jsou zahrnuty i jaderné zbraně. Je tak jasné, že tato situace je dále neudržitelná, takže Američané na ostrov vyšlou speciální jednotku Delta Force, která má za úkol zajistit vše o jaderných zbraních a svrhnout režim Wasqueze.

(Multi) Tiger Woods PGA Tour 11 - (2. 7.) – Hráči si vyberou tým, s nímž se na všech konzolových platformách Tiger Woods PGA TOUR 11 vydají bojovat o vítězství v Ryder Cupu, což je jeden z posledních velkých sportovních podniků, v němž jde více o prestiž, než o finanční prémie. Sestavit si budou moci americký, či evropský tým a účastnit se soutěží různých formátů – např. foursomes, kde se hráči ve dvojicích střídají v zahrávání jednotlivých ran, nebo fourballs a singles, které tradičně turnaj, konaný každé dva roky, uzavírají. Při hraní Ryder Cupu v offlinovém režimu budou mít hráči možnost vstupovat do jednotlivých duelů a mít tak zásadní vliv na to, jak nakonec dopadnou.
Předobjednat na GameLeader za 1298,- http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Tiger+Woods+PGA+Tour+11 .

(PSP exkluivní) Everybodys Tennis - (2. 7.) – V těchto dnech se už naplno rozjel londýnský Wimbledon, takže je ten nejlepší čas vydat tenisovou hru. Před rokem si toho byla vědoma EA, nyní Sony. S Everybody´s Tennis vám na PSP ale nepřináší realistickou simulaci tohoto populárního sportu, ale jeho arkádovou odnož. Ano, pořád tu jsou jistá tenisová pravidla, ale celé ovládání i styl hrají je značně odlehčen a zjednodušen. To je ale rozhodně k dobru, protože si tak hru užijí nejen skalní fanoušci tenisu, ale také hráči, kterým třeba tenis zase tak moc neříká a chtějí jen prostě hru, u kreré se budou dobře bavit.

(Xbox 360 exkluzivní) Crackdown 2 - (9. 7.) – Hra Crackdown 2, nástupce svého oceňovaného předchůdce s plně trojrozměrným prostředím, je jedinečná akční hra v otevřeném světě exkluzivně pro Xbox 360. Tato hra vás postaví do role soudce, poroty i vykonavatele rozsudku v obrovském městě, které lze prozkoumat do posledního zákoutí. Hra Crackdown 2 pozvedá hru více hráčů na dosud nevídanou úroveň, ať už chcete s ostatními hráči spolupracovat, nebo soupeřit. Se svými přáteli máte úplnou volnost a můžete herní svět prozkoumávat, ničit nebo se jím jen nechat unášet. Nastolte spravedlnost a mír ve městě Pacific City – za každou cenu. Crackdown 2 u nás vychází s českou lokalizací.
Předobjednat na GameLeader za 1298,- http://www.gameleader.cz/xbox-360-hry/1045/crackdown-2.html .

(DS exkluzivní) Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies - (23. 7.) – Ve hře Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies začínají hráči svoji pouť jako městský strážník, který byl vyslán, aby získal zpět ovoce posvátného stromu, které má moc plnit přání. Hráči tak cestují rozlehlým světem, čelí hrůzyplným nestvůrám a odkrývají epický hrdinský příběh, plný nesčetný překvapní. Během svého dobrodružství se ve vzrušujících soubojích utkají s mocnými nepřáteli a setkají se i se spoustou zajímavých NPC postav.


Nejzajímavější hry na PS Store, Xbox Live a WiiWare

Call of Duty: Modern Warfare 2 Resurgence Pack
PS3 (370,-) – 6. 7. 2010

Monkey Island 2: Special Edition
Playstation 3, Xbox 360 (10 euro, 800 Microsoft bodů) – 7. 7. 2010

DeathSpank
Playstation 3, Xbox 360 (10 euro, 800 Microsoft bodů) – 14. 3. 2010


GameLeader výprodej

Protože většina školáků má prázdniny a přemýšlí, jak dva měsíce co nejlépe přežít, připravil pro ně, ale i další čtenáře, herní obchod GameLeader skvělou výprodejovou akci. Pokud si objednáte ze seznamu Playstation 3 nebo Xbox 360 her čtyři kousky, dostanete bonus v podobě jedné hry zdarma – tu nejlevnější z objednávky. Zaplatíte tak pouze za tři kousky a jednu hru vám dá GameLeader zdarma. Určitě se nyní ptáte, jaké hry si můžete ve výprodeji objednat.

PS3 hry - Mirror´s Edge, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Saints Row 2, James Bond: Quantum of Solace, Brutal Legend, Far Cry 2, Tekken 6 - Limited Edition, Aliens vs. Predator, Bayonetta a spousta dalších.
Objednat na GameLeader http://www.gameleader.cz/?loc=search&super_id=vypps3&search_keyword=vypps30510&search.x=0&search.y=0 .

Xbox 360 - Mirror´s Edge, Dragon Age: Origins - Sběratelská edice, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Brutal Legend, Aliens vs. Predator, Bayonetta a další.
Objednat na GameLeader http://www.gameleader.cz/?loc=search&search_keyword=vypxbox360190510&page=1 .
Akce platí do vyprodání zásob.


Konzolista.cz dále doporučuje na léto následující hry


(PSP)Metal Gear Solid: Peace Walker (848,-)

(Multi) Tranformers: War of Cybertron (akční cena 1048,-)

(Wii) Super Mario Galaxy 2 (1198)

(PS3 + PSP) Modnation Racers (PS3 – 1398,-, PSP – 898,-)

(PSP) Ratchet and Clank: Size Matters (258,-)

(PSP) Loco Roco (258,-)

(PSP) Daxter (298,-)

Všechny tyto skvělé hry za dobré ceny zakoupíte u herního obchodu GameLeader - http://www.gameleader.cz/ .

Komentáře