Hry 6/2010

special  10
Martin Šmíd, 27. 5. 2010 23:36
Po květnu, který byl naprosto přeplněn parádními hrami, přichází trošinku poklidnější měsíc, přičemž se začíná projevovat letní herní sucho. Vycházejí tak poslední hity první poloviny tohoto roku, ale i tak je o co stát. No posuďte sami. Nový Mario nebo Metal Gear Solid jsou jistě silné značky, takže byste na ně rozhodně neměli zapomínat. Dost ale bylo řečí, pojďme se podívat, co na nás tedy čeká.

Hry na na DVD a Blu-ray Disku v obchodech

(Wii exkluzivní) Super Mario Galaxy 2 (11. 6.) – Nikdo ani na chvilku jistě nepochybuje, koho bude červen měsíc. Na Nintendo Wii míří exkluzivně druhý Super Mario Galaxy, který má ukázat, že i v dnešním, akcemi přeplácaném světě, může vzniknout skvěle hratelná plošinovka, kde nelétají kusy těl po obrazovce. Nintendo nás v této značce nezklamalo a už první díl ukázal své obrovské kvality. Pokud bude dvojka jen o trochu lepší jak jednička, čeká nás hit přímo kolosálních rozměrů.

Předobjednat na GameLeader za 1398,- link .

(Multi) Naughty Bear (6.6.) - Musíme se přiznat, že ačkoliv Naughty Bear nevypadá od začátku, jako bůh ví jaký AAA titul, získal si nás na první pohled. Možná je to oním jedinečným zpracováním a námětem, kdy se vtělíte do role zlého medvěda, který bude páchat samé nepěkné věci na svých medvědích kamarádech. Pokud se budete chtít odreagovat od záplavy vážných her, je Naughty Bear skvělá volba. Už se moc těšíme, až se dostane do našich mechanik.

(PS3 exkluivní) Demons Souls Black Phantom Edition (25. 6.) – Cenami ověnčený titul Demons Souls se dlouho nemohl dostat do Evropy a už to vypadalo, že se ho nikdy nedočkáme. Bohové u nás ale stáli a možná i něco víc. Výsledkem je, že se hry chopil herní vydavatel Namco Bandai a dočkáme se jí už tento měsíc. Hra nás zavede do drsného fantasy světa, kde každá chyba je nelítostně potrestána smrtí a kde přežijí jen ti nejsilnější válečníci. Pokud máte podobné světy rádi, tak si rozhodně nenechte tuto hru utéci. Hra navíc v Evropě vychází v prvních týdnech v limitované Demons Souls Black Phantom edici.

Předobjednat na GameLeader link .

(PSP exkluivní) Metal Gear Solid: Peace Walker (18. 6.) – Hideo Kojima po dokončení čtvrtého dílu hry Metal Gear Solid prohlašoval, že si chce od série odpočinout. Výsledkem byla v minulém roce oznámená hra Metal Gear Solid: Peace Walker, která se v těchto dnech dokončila a už nic nebrání, aby mohla vyjít v polovině příštího měsíce. Tentokrát se série opět posune do sedmdesátých let minulého století a chopíme se hráči oblíbeného BigBosse, abychom s ním odhalili další střípky skládačky zvané Metal Gear Solid.

Předobjednat na GameLeader za 848,- link .

(Multi) Singularity (25.6.) - Ačkoliv se může na první pohled zdát, že je Singularity jen pouhou tuctovou střílečkou, rozhodně tomu tak není. Příběh nás zavede do kůže pilota Nate Rancona, který je vyslán do oblasti, která patří Sovětskému svazu, aby tu splnil jednu tajnou operaci. Jenomže nikdo nečekal, že oblast skrývá nebezpečné síly, a tak jako v seriálu LOST se zřítíte na neznámý ostrov. Kdo by čekal, že se náš hrdina bude nyní opalovat a popíjet rum, dokud ho někdo nezachrání, hodně by se spletl. Ostrov Katorga-12 je prosáklý neznámou silou, jež rozpoutali ruští vědci, kteří zde po roky provádí velké pokusy. Tato nová akční hra od legendárních vývojářů z Raven Software by neměla chybět na seznamu žádného hráče.

Předobjednat za 1299,- na GameLeader link .

(Multi) Alpha Protocol (4.6.) - Nad východní Evropou je sestřeleno obchodní letadlo a při vyšetřování se zjistí, že ho z oblohy smetla americká raketa. Politické napětí se tak vystupňuje na nejvyšší míru. Americká vláda prohlašuje, že s incidentem nemá nic společného. Vyšle proto agenta Michaela Thortona, aby celou záležitost vyšetřil, vypátral skutečné viníky a předal je spravedlnosti. Jako první špionážní RPG ze současnosti vám tato hra dává dosud nevídanou svobodu vývoje hlavního protagonisty a jednání s ostatními postavami. Za zkušenosti a dokončené mise si můžete vylepšovat umění kontaktního boje, ovládání zbraní, špičkové technologie, a dokonce i svůdnost.

Předobjednat za 1299,- na GameLeader link .

Další hry v měsíci červen

(Multi) Green Day: Rock Band (8.6.)

(Multi) Toy Story 3: The Video Game (16.6.)

(Multi) Tiger Woods PGA Tour 11 (8.6.) - Předobjednat na GameLeader za 1298,- link .

Komentáře