Hry 1/2011

special  64
Martin Šmíd, 2. 1. 2011 21:40
Rok 2011 je konečně tu a s ním přicházejí první očekávané hry. Ty tam jsou doby, kdy jsme začátkem každého roku sušili pusu a těšili se na zajímavé hry. Letošní leden bude ve znamení hned několik velkých titulů, jako je hororový Dead Space 2 od EA nebo LittleBigPlanet 2 pro Playstation 3. Kromě těchto dvou megahitů vyjde i PS3 verze Mass Effectu 2 a chybět nebude ani první velké MMO na konzole - DC Universe Online. Určitě se tak podívejte na náš seznam, který by vám ve výběru měl hodně pomoci.

(Multi) Dead Space 2 (28. 1.) - Asi nejočekávanější hrou ledna 2011 je hororová akce Dead Space 2. Poté, co se Isaac Clarke záhadně probudí v obrovském městě obíhajícím okolo jednoho ze Saturnových měsíců, záhy zjistí, že se opět ocitá uprostřed nelítostné ofenzívy nekromorfů. Ze všech stran se ozývá kvílení a skřeky neživých monster a strašidelné ozvěny neznámých zvuků. Isaac se za této situace pouští do plánování útěku ze zamořeného Sprawlu. Dead Space 2 přinese skutečně masivní hrůzostrašný zážitek se silným psychologickým nábojem v hrůzu nahánějícím tichu temného vesmíru.
Předobjednat za 1298,- na GameLeader http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Dead+Space+2 .

(PS3 exkluzivní) LittleBigPlanet 2 (28. 1.) - Když designéři ve studiu Media Molecule navrhovali hlavní postavičku Sackboye do svého hitu LittleBigPlanet, pravděpodobně netušili, jaké pozdvižení přinese tato ponožka ověšená dekoracemi. Pozdvižení jak ze strany vývojářů, tak zejména hráčů, kteří byli schopni z takto otevřeného konceptu vytěžit maximum a z plošinovky vytvořit crossover několika žánrů a to i díky funkční fyzice, uživatelsky přívětivému rozhraní a samozřejmě obrovského množství kreativity, která leží v mysli každého z nás. Ačkoliv si mnoho z nás myslelo, že první díl již nelze v mnoha ohledech dále vylepšovat, opak se stal pravdou a v Media Molecule klidně zůstanou v práci přesčas, aby nás o tom přesvědčili. Ačkoliv druhý díl staví na osvědčených principech a praktikách, notně je rozšiřuje tak, že se s nimi možná nevejdete do dveří, natož do upnutých kalhot.
Předobjednat za 1398,- na GameLeader http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1304/littlebigplanet-2.html .

(PS3 exkluzivní) DC Universe Online (14. 1.) - Fanoušci komiksů už určitě netrpělivě očekávají vydání MMO hry DC Universe Online od SOE. V DC Universe Online se totiž hráči vrhnou do obrovského světa, ve kterém si mohou vytvářet své vlastní superhrdiny a padouchy, aby se proslavili pod vedením známých komiksových postav, jako je Batman, Joker, Superman a další.Playstation 3 verze bude stát klasickou cenu, přičemž bude obsahovat 30-ti denní zkušební období, které bude zdarma. Poté už budete muset platit měsíčně 13 euro nebo budete moci zaplatit jednorázově 180 euro za celoživotní hraní.

(PS3 verze) Mass Effect 2 (21. 1.) - Playstation 3 hráči se konečně dočkají jedné z nejlepších her této generace – Mass Effect 2 od studia Bioware. Ve hře Mass Effect 2 se hráči opět ujmou role hrdinného velitele Sheparda (či velitelky Shepardové) a s pomocí nového neohroženého týmu bojovníků, kteří jim budou ku pomoci, se opět vydají zachraňovat galaxii. Playstation 3 verze přinese kromě vylepšeného enginu i dříve vydané DLC balíčky Lair of the Shadow Broker, Project Overlord, Kasumi: Stolen Memory a the Blood Dragon Armor, které budou zdarma na disku.
Předobjednat za 1348,- na GameLeader http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1149/mass-effect-2.html .

(Wii exkluzivní) Mario Sports Mix (28. 1.) - Pokud máte rádi arkádové sportovní hry, tak vám určitě udělala radost hra Mario Sports Mix, kterou kutí Square Enix. V ní se proti sobě postaví jak postavičky z populárních Nintendo sérií, tak těch od Square Enixu. Hra vám nabídne hned čtyři sportovní disciplíny, jako je basketbal, volleyball, vybíjená a hokej. Každou navíc budete moci hrát v několika herních režimech a nebudou chybět ani nejrůznější mini hry. Kdo tak má sportovní hry rád a miluje Maria, neměl by si Mario Sports Mix nechat ujít.

(Multi) Mindjack (21. 1.)
(DS exkluzivní) Hollywood Files: Murder on the Scene (7. 1.)
(DS exkluzivní) Kingdom Hearts Re:coded (14. 1.)
(PSP exkluzivní) Buzz! The Ultimate Music Quiz (14. 1.)
(DS a Wii) Tangled (21. 1.)

Komentáře