Závodní hra Project CARS 3 má datum vydání

novinka  18
Martin Šmíd, 24. 6. 2020 16:20
Vývojáři ze Slightly Mad Studios teprve nedávno oznámili přípravu závodní hry Project CARS 3, s níž budou chtít navázat na dva velmi úspěšné předchůdce. Dnes bylo oznámeno, že se jí fanoušci dočkají už 28. srpna letošního roku, a to na PC i konzole PlayStation 4 a Xbox One. Nový díl má dle vývojářů nabídnout závodní obsah, který fanoušci očekávají, doposud největší roster vozidel, nové tratě, propracovanou velkou kariéru a další řadu novinek.

„Vaše ultimátní závodní cesta od víkendového závodníka až k závodní legendě již brzy začíná s Project Cars 3, kde se hráči mohou těšit na více než 200 závodních aut a více než 140 globálních okruhů ve 24 hodinových cyklech a čtyřech ročních obdobích za každého počasí. Spolu se všemi novými zážitky, emocemi a zábavou ze živoucího světa automobilového závodění, přinese hra Project Cars 3 nespočet zajímavých nových prvků a přinese tak ještě vetší zábavu a přístupnost,“ stojí v oficiálním popisku hry.

„Zcela poprvé se v rámci série představí vzrušující a náročný mód Career Mode. Hráči budou nuceni tvrdě soupeřit, aby si mohli vybavit svá auta autentickými výkonnostními díly, které realisticky ovlivní jízdní vlastnosti a výkon jejich automobilu při jejich cestě na vrchol závodního světa. Další novinkou, kterou hra Project Cars 3 přinese, je široká škála přizpůsobení pro automobily, jako jsou kola, pneumatiky, ráfky a mnoho dalšího, včetně možností přizpůsobení závodního hrdiny,“ píše se ohledně Kariéry, která bude tím hlavním režimem pro jednoho hráče. 

Zdroj: Tisková zpráva

Project CARS 3

ps4xone
Bandai Namco, Slightly Mad Studios
Datum vydání hry:
28. 8. 2020
Žánr:
Závodní
KARTA HRY
7/10

Komentáře