Začátkem prosince vyjde Cyberpunk 2077: Ultimate Edition

novinka  23
Martin Šmíd, 21. 11. 2023 15:12
Studio CD Projekt RED před malou chvilkou oznámilo, že 5. prosince uvede do prodeje po celém světě Ultimate edici své akční RPG hry Cyberpunk 2077 pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ta bude obsahovat hru Cyberpunk 2077 s posledním updatem, ale také bude součástí i oceňované velké rozšíření Phantom Liberty. Pokud jste ještě Cyberpunk 2077 nehráli a nyní o něm uvažujete, možná se vyplatí pár dní počkat a koupit si ho v kompletním výhodném balení.

UPDATE: Studio CD Projekt RED potvrdilo, že rozšíření Phantom Liberty bude na disku pouze u Xbox Series X/S verze. PlayStation 5 a PC verze budou mít rozšíření přiloženo pouze skrze klíč a bude nutné ho stáhnout.

„Krabicová verze je vždy super, ale jestli jste si mysleli, že vás necháme odejít s krabičkou a perfektní hrou, tak to nás neznáte. Společně s CDProjekt Red jsme si pro vás připravili dárky, které vás vytrhnou ze židle! V krabičce krom hry a jejího rozšíření najdete i cool samolepky a ke koupi hry u vybraných prodejců získáte navíc oficiální bandanu, tištěný plakát a exkluzivní sadu litografií! Na beautyshotu, kde to bude všechno barevné na žlutým, už horečnatě pracujeme a brzy jej naleznete na našem Facebooku, stránkách i ve vašich emailech. Vydání Cyberpunk 2077 Ultimate edice navíc bude doprovázet série digitálních bonusů My Rewards, které získáte po registraci hry na GoG. Hra samozřejmě obsahuje české titulky na všech platformách,“ stojí v oznámení českého distributora. 

Zdroj: TZ

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

xsxps5
CD Projekt Red, CD Projekt Red
Datum vydání hry:
26. 9. 2023
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY

Komentáře