Velké rozšíření Phantom Liberty pro Cyberpunk 2077 se povedlo, odnáší si vysoká hodnocení

novinka  17
Martin Šmíd, 20. 9. 2023 17:52
Před zhruba třemi lety vyšla očekávaná akční RPG hra Cyberpunk 2077 od studia CD Projekt RED, která bohužel mnohé zklamala svým technickým stavem, chybějícími funkcemi a různými nedodělanosti. Hlavně na konzolích staré generace se špatně hrála a v mnoha místech byla téměř nehratelná. Není divu, že se na uznávané vývojáře snesla obrovská kritika, ale ti ji přijali a začali pracovat na opravách. Trvalo to dlouho, ale dnes je ze Cyberpunku 2077 rozhodně kvalitnější hra, která navíc dostala před více než rokem velmi dobrou next-gen verzi. A nyní vychází velké rozšíření Phantom Liberty, které jen dokazuje, jak velkou cestu vývojáři ušli, protože se podle prvních recenzí maximálně povedlo a vyplatí se kvůli němu vrátit ulic Night City.

 „Phantom Liberty ztělesňuje to nejlepší z Cyberpunku 2077 a představuje napínavou RPG střílečku se skvělým příběhem, přesvědčivým vedlejším obsahem a nezapomenutelnými rozuzleními.“ – 10/10 (Gamespot)

„Cyberpunk 2077: Phantom Liberty završuje obrovský obrat akčního RPG od CD Projekt RED, který odstartoval anime spin-offem Cyberpunk: Edgerunners a nejnovější aktualizací 2.0.“ – 9/10 (IGN)

„Po vydání aktualizace 2.0 a Phantom Liberty je Cyberpunk 2077 úplně jiná hra. Nejenže vypadá lépe než kdy dřív, ale je také rozsáhlejší. Rozšíření Phantom Liberty přidává 13 základních misí, 17 nových vedlejších úkolů a zcela nový závěr základní hry.“ - GamesRadar+ (9/10)

„Phantom Liberty je to, čím měl Cyberpunk 2077 být už před třemi lety. Je to neuvěřitelné rozšíření, které se může pochlubit strhujícím příběhem, přesvědčivými postavami a poutavou hratelností.“ – 9/10 (Gamingbolt)



Zdroj: TZ

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

xsxps5
CD Projekt Red, CD Projekt Red
Datum vydání hry:
26. 9. 2023
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY

Komentáře