Záběry ze střílečky Blood & Truth pro PS VR

novinka  4
Martin Šmíd, 10. 12. 2017 23:56
Letos v Paříži na své tiskové konferenci oznámila Sony lákavě vypadající střílečku Blood & Truth pro PlayStation VR, na níž pracuje Londýnské studio. Vývojáři čerpali inspiraci ze své předchozí VR hry The London Heist, která byla hráči dobře přijata. Nyní vše ale daleko více rozpracovali a měl by nás čekat nejen kvalitní, ale hlavně podstatně delší zážitek. Na PlayStation Experience měli vývojáři speciální prezentaci, na tu se nyní můžete podívat níže. Přikládáme i oficiální popisek hry od Sony.

Ulice prolezlé špatností
Nasaď si soupravu PlayStation VR a připrav se na pořádnou řežbu ve špinavém a dekadentním podsvětí Londýna. Jsi Ryan Marks, člen elitních speciálních jednotek, a vydáváš se na zoufalou cestu za záchranou své rodiny před nemilosrdným vládcem podsvětí.

Popadni své pohybové ovladače PS Move a odpráskni každého, kdo se ti postaví do cesty. Čekají tě hromady nepřátel, nečekaná tajemství a napínavé honičky v adrenalinem nabité akci inspirované zážitkem The London Heist ze hry PlayStation VR Worlds.

Hlavní prvky

Staň se akčním hrdinou

Zjisti, jaké to je ocitnout se v samém srdci akce, se soupravou PS VR, díky které pocítíš vibrace ze svých zbraní, budeš nabíjet oběma rukama, jako bys doopravdy držel v ruce zbraň, a mačkat tlačítka přesně tak, jak bys to dělal ve skutečnosti.

Staň se hlavním hrdinou

Do středu dění tě vtáhne propracovaný příběh a napínavý scénář, kde se můžeš při rozhovorech rozhodovat o odpovědích.

Prozkoumávej kultovní a propracované prostředí Londýna

Moderní Londýn, kde se střetává hnus a krása, ti učaruje také díky jedinečnému soundtracku klasického orchestru a špíny Londýna, složenému přímo pro hru uznávanými umělci.

Zdroj: Tisková zpráva

Blood & Truth

ps4psvr
Sony Interactive Entertainment, SIE London Studios
Datum vydání hry:
29. 5. 2019
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře