Vývoj PS4 verze The Last Guardian začal v roce 2012

novinka  13
Martin Šmíd, 17. 6. 2015 13:27
Sony během své tiskové konference na E3 konečně prezentovala hru The Last Guardia pro PlayStation 4, která byla poprvé oznámena před šesti lety. Nyní se o vývoji rozpovídal Shuhei Yoshida, který byl očividně z nového oznámení nadšený. „V roce 2011 se vývoj hodně zbrzdil. Byla tam spousta technických problémů, hlavně co se rychlosti týče. Trailer, který jsme ukazovali na PS3, byl vylepšen, ve skutečnosti hra běžela v daleko nižším frameratu a některé funkce stále chyběly. Takže bylo jasné, že tým musel dělat kompromisy a technický tým se snažil zlepšit výkon, ale to bralo příliš mnoho času. V té době ale přišel PlayStation 4, který měl hotové vývojové prostředí, takže v roce 2012 bylo jasné, že se máme přesunout na tuto konzoli k dosažení stanovené vizuální kvality,“ říká Shuhei Yoshida. „Hra je nyní plně hratelná na PlayStationu 4. Máme důvěru v termín vydání, proto jsme mohli hru nyní ukázat,“ dodává Yoshida.

Z oficiální stránky: Od tvůrců z Japan Studio přichází nezapomenutelný příběh kamarádství, důvěry a neobyčejných dobrodružství, který se odehrává v neznámé tajemné zemi.

Když se mladý chlapec setká s ohromným tajemným stvořením jménem Trico, vznikne mezi nimi hluboké a nerozdělitelné pouto, které jim umožní přežít navzdory rozpadajícím se ruinám i nebezpečím, jež je obklopují.

Vzájemnou spoluprací a komunikací musí tento nesourodý pár překonávat obrovské překážky a odhalit tajemství překrásného fantasy světa – ale hlavně své dojemné a emocemi nabité dobrodružství přežít.

Zdroj: null

The Last Guardian

ps4
Sony, Team ICO
Datum vydání hry:
6. 12. 2016
Žánr:
Plošinovka, Puzzle, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře