Vyšla hra Horizon Forbidden West, nový trailer a dopis fanouškům

novinka  99
Martin Šmíd, 18. 2. 2022 1:37
Majitelé konzolí PlayStation 5 a PlayStation 4 se konečně dočkali. Od dnešního dne je v prodeji výborná akční RPG hra Horizon Forbidden West od studia Guerrilla Games, která láká nejen na ohromující audiovizuální zpracování, ale také dobře napsaný příběh a soubojem s nejrůznějšími robotickými monstry. Režisér hry Mathijs de Jonge se nyní k vydání hry vyjádřil na oficiálním PlayStation Blogu, kde se navíc objevil i nový trailer s hodnocením herních novinářů.

Jsme hrdí na to, že dnes večer vychází dlouho očekávaná druhá kapitola série Horizon! 

Od chvíle, kdy jsme vám všem poprvé odhalili svět hry Horizon, uběhla neuvěřitelná cesta. V průběhu let jsme byli hluboce dojati, když jsme viděli, jaký dopad na vás Aloy a její příběh měl, a děkujeme naší stále se rozrůstající komunitě za to, že vyjadřuje svou lásku a radost z Horizon Zero Dawn a touhu znovu se vydat do Divočiny. 

Během uplynulých pěti let náš tým tento milovaný svět rozšiřoval a vytvořil nový příběh plný úchvatných postav, ničivých strojů a fascinujících prostředí. Byli jsme nadšeni reakcí, která následovala po našem oznámení, že hra je dokončena, a odpočítávali jsme dny, než se všichni budete moci připojit k Aloy na její výpravě do tajemného Zapovězeného západu.

Šest měsíců po událostech hry Horizon Zero Dawn směřuje biosféra Země ke kolapsu. Záhadná rudá nákaza dusí zemi, zatímco na obloze zuří mohutné bouře. Aloy se musí vydat na Zapovězený západ, aby našla způsob, jak zkázu zastavit, a přitom se vypořádat s dědictvím dávné minulosti a vzít na svá bedra břemeno uzdravení světa. V divočině bude čelit novým a smrtícím hrozbám: nebezpečným a hrůzu budícím strojům, Regalle a jejím rebelům na strojích, Sylensovým machinacím a mnohému dalšímu. Aby přežila, musí se naučit spoléhat na nové i známé společníky, aby s nimi mohla odhalit tajemství, které navždy změní jejich svět.

Rád bych poděkoval všem výjimečným lidem, kteří za hrou Horizon Forbidden West stojí, výjimečnému týmu studia Guerrilla, našim talentovaným hercům a štábu, úžasně podporujícím lidem z PlayStation Studios a Sony Interactive Entertainment a samozřejmě naší nadšené komunitě. Děkujeme vám všem, že jste nám pomohli vytvořit tuto další kapitolu hry Horizon. 

Jménem všech ve studiu Guerrilla vám přeji, abyste se na lovu dobře bavili. Doufáme, že si toto nové dobrodružství zamilujete stejně tak, jako jsme si ho zamilovali my, když jsme ho přiváděli k životu.  - Mathijs de Jonge

Zdroj: Tisková zpráva

Horizon II: Forbidden West

ps4ps5
Sony Interactive Entertainment, Guerrilla Games
Datum vydání hry:
18. 2. 2022
KARTA HRY
10/10

Komentáře