Vyšla dobrodružná hra Zorro The Chronicles, launch trailer

novinka  2
Martin Šmíd, 17. 6. 2022 15:27
Od dnešního dne je bez většího humbuku v prodeji dobrodružná akční hra Zorro The Chronicles, a to pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. „Zorro The Chronicles je rodinná akční dobrodružná hra, která obsahuje celou řadu herních mechanismů od komb mečů po infiltraci a také systém parírování. Zorrova nová sága přináší něco pro každý herní styl a nabízí hráčům celou řadu postav, ze kterých si mohou vybrat, včetně Diega a jeho nebojácné sestry Ines. Každý hrdina má specifické schopnosti, díky kterým zajišťují spravedlnost ve Španělskem ovládané Kalifornii z 19. století,“ stojí v popisku hry. Níže v novince se můžete podívat na launch trailer a přečíst další informace od vývojářů. My vám recenzi přineseme příští týden.

Informace z tiskové zprávy

Před každou misí si hráči mohou vybrat počáteční lokaci na mapě, která má velký dopad na styl hry a může vést ke kradmému přístupu či frontálnějšímu útoku. Aby Zorro porazil vojáky padoucha Monasteria, může používat celou řadu technik včetně odlákání pozornosti pomocí zvuků, šplhání na vyvýšená místa pomocí svého slavného biče a používání prostředí ve svůj prospěch. Zkušenostní body získává za každé úspěšné parírování a komba, zatímco odzbrojuje nepřátele nebo je poznačí svým „Z“.

Zorro The Chronicles obsahuje mladého Dona Diega, který čelí těm největším výzvám svého života, zatímco bojuje za spravedlnost proti řadě bezohledných – a dobře ozbrojených – tyranů! Akcí nabitý seriál stejně jako hra představuje zlé pletichy padouchů a Zorrovy vychytralé triky a vtípky, to vše okořeněné vzrušující a humornou akcí včetně velkolepých soubojů, zatímco se snaží ochránit zranitelné a nevinné lidi.

Hra Zorro The Chronicles je adaptací úspěšného stejnojmenného animovaného seriálu od Cyber Group Studios, který společně produkuje Zorro Productions, Inc. pro France Télévisions (Francie) a RAI (Itálie). Tento seriálový hit byl prodán do více než 100 zemí velkým stanicím, jako je Turner (Francie), RTVE (Španělsko), RTS (Švýcarsko), Télé-Québec (Kanada), Globosat (Brazílie), TV5 Worldwide a spousta dalších. Tento animovaný seriál byl nominován na dvě ceny, 13th ročník TV France International Export Awards a Pulcinella Award pro „Nejlepší dětský televizní seriál“ v Cartoons on the Bay (Itálie).


Zdroj: Tisková zpráva

Zorro: The Chronicles

ps4xonenswps5xsx
Nacon, BKOM Studios
Datum vydání hry:
16. 6. 2022
Žánr:
Bojovka, Adventura
KARTA HRY
4/10

Komentáře