Vychází Wonderbook: Book of Spells + TV Spot

novinka  11
Martin Šmíd, 14. 11. 2012 15:45
Sony dnes oznámila skrze oficiální tiskovou zprávu, že uvedla na trh v České republice a na Slovensku hru Wonderbook: Book of Spells, kterou pomohla vytvořit autorka Harryho Pottery, J. K. Rowlingová. Jak už název napovídá, do ruky chopíte kouzelnickou hůlku, tedy pohybový ovladač Playstation Move, a budete se učit spoustu kouzel. Více se o hře Wonderbook: Book of Spells dozvíte níže, kde přikládáme oficiální tiskovou zprávu, jak nám ji poslal česká Sony. Podle informací by k nám měla hra brzy doputovat, takže se můžete těšit na recenzi. Když už si budete číst tiskovou zprávu, naleznete níže i TV reklamu.

Tisková zpráva:
Fanoušci Harryho Pottera nyní mohou získat nové exkluzivní originální dílo od J. K. Rowlingové - Wonderbook: Book of Spells, které během čtení, doslova ožívá. Tato novinka vám umožňuje provádět kouzla pomocí ovladače PlayStation Move, který se stane vaší kouzelnickou hůlkou. Vydejte se na fantastickou cestu za tajemstvím čarodějnického umu a za uměním zaříkávání a kouzel, podobně jako studenti na Škole čar a kouzel v Bradavicích. Slovy J. K. Rowlingové, autorky knih o Harry Potterovi: “Wonderbook: Book of Spells je jediná kniha kouzel, ke které se mudlové mohou dostat. Práce s kreativním týmem společnosti Sony se mi velmi líbila a umožnila oživit má kouzla, jakož i něco z jejich historie. Toto mimořádné zařízení nabízí čtenářský zážitek, jako žádné jiné.”

Ivan Bradáč, Business Manager pobočky PlayStation pro Čechy a Slovensko řekl: “Wonderbook: Book of spells je unikátní herní zážitek, který díky rozšířené realitě přináší zcela nový rozměr hraní her, tak jak jej neznáme. Díky české lokalizaci, unikátnímu hernímu příslušenství Wonderbook a poutavému prostředí ze světa Harryho Pottera, tak dokážeme zasáhnout mnohem širší publikum a získat nové příznivce PlayStation. ”

Ve světě Harryho Pottera byla kniha kouzel Book of Spells napsána před více než dvěma stoletími Mirandou Goshawk, autorkou svazků The Standard Book of Spells. Na rozdíl od těchto svazků se kniha Book of Spells nachází pouze v ‘zakázané sekci’ knihovny v Bradavicích. Je to učebnice pro pokročilé studenty, která jim pomáhá na jejich cestě stát se skutečnými kouzelníky nebo kouzelnicemi.

Kniha Book of Spells poskytuje studentům bezpečné prostředí, ve kterém mohou číst, objevovat, učit se a praktikovat kouzla, která se již naučili a která si oblíbili, jako Incendio, WingardiumLeviosa nebo Expelliarmus. Určitě přitom narazí i na zlomyslné poznámky a kouzla, která na okraje knihy načmárali předchozí studenti školy v Bradavicích. Kromě humorných faktů, týkajících se kouzel, napsala J. K. Rowlingová i jedinečnou hádanku. Ta má za úkol provázet studenty při sbírání zkušeností, jak se stát úspěšným kouzelníkem nebo kouzelnicí, pobízet fanoušky na jejich cestě za jedinečným dobrodružstvím a odemykat nové příběhy. A na konci každé kapitoly odmění úspěšné studenty za předvedená kouzla.

Wonderbook: Book of Spells je první titul série Wonderbook, který představuje nejnovější přírůstek do rodiny zážitků s PlayStation. Je to působivý nástroj na vyprávění příběhů a podněcování představivosti - v jedné knížce dokáže oživit tisíce příběhů a nabídne zcela novou sérii dobrodružství a zážitků. Wonderbook přináší exkluzivně majitelům herní konzole PlayStation 3 jedinečný obsah, novým a poutavým způsobem za pomoci rozšířené reality a technologie PlayStation Eye, která transformuje svět kolem vás. Do vašich obýváků vstoupí záhady, cesty za objevy vás vtáhnou do nových světů a dají vám šanci prožít příběhy, které máte rádi. Wonderbook má díky množství nových a rozpracovaných projektů, jako je Walking with Dinosaurs od společnosti BBC, velmi vzrušujícímu partnerství se společností Disney a díky novému detektivnímu titulu, Diggs Nightcrawler, našlápnuto do skvělé budoucnosti.

Zdroj: Tisková zpráva, Sony Czech

Wonderbook: Book of Spells

ps3
Sony Computer Entertainment, SCEE London Studio
Datum vydání hry:
16. 11. 2012
KARTA HRY
7/10

Komentáře