Vychází kolekce her BioShock a Borderlands na Nintendo Switch

novinka  24
Martin Šmíd, 29. 5. 2020 11:52
Pokud vlastníte konzoli Nintendo Switch, mohlo by vás zajímat, že dnes pro ni vycházejí kolekce her BioShock a Borderlands, obsahující jedny z největších klasik v katalogu společnosti 2K Games. Všechny hry v kolekcích obsahují poslední update i veškerý bonusový obsah. Na popisek kolekcí se můžete podívat níže v novince, kde naleznete i launch trailer.

Oficiální popisek od distributora 

BioShock: The Collection - Vkročte do nezapomenutelného světa a prožijte velkolepý příběh oceňované herní série BioShock. Vydejte se do nádherných měst Rapture a Columbia. Kolekce BioShock: The Collection přináší v jednom balíčku hry BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite a také veškerá DLC pro jednoho hráče. Balení BioShock: The Collection obsahuje 16GB paměťovou kartu, přičemž bude požadováno dodatečné stažení herních dat.

Borderlands Legendary Collection - Zažijte třínásobný chaos a vzrušující akci s jedinečnou kolekcí originálních looter-shooter her s jedinečnou stylizací, objevujte rozmanité světy, nepřeberné množství zbraní a nepřátel. Kolekce Borderlands Legendary Collection přinese v jednom balíčku hry Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel a také možnost zahrát si s přáteli díky lokálnímu split-screenu či online multiplayeru pro až 4 hráče. Balení Borderlands Legendary Collection obsahuje 8GB paměťovou kartu, přičemž bude požadováno dodatečné stažení herních dat (cca 41,6 GB).

Zdroj: Tisková zpráva

Borderlands Legendary Collection

nsw
2K Games, 2K Games
Datum vydání hry:
29. 5. 2020
Žánr:
Střílečka, RPG
KARTA HRY
9/10

Komentáře