Vychází Kingdom Come: Deliverance – Royal Edition, launch trailer

novinka  38
Martin Šmíd, 13. 6. 2019 14:59
Před více jak rokem vyšla povedená RPG hra Kingdom Come: Deliverance od českého studia Warhorse. Pokud jste ji ještě nehráli, můžete si ji od tohoto týdne koupit ve speciální Royal edici, která zahrnuje jednak základní hru v rozšířené verzi a také všechna dosud vydaná bezplatná i placená DLC. Níže se podívejte na popis a dnešní launch trailer.

Přehled obsahu Royal Edition:

Poklady minulosti - Poklady minulosti odemykají jedinečné mapy k pokladům a dodatečné herní zbroje pro Jindřicha.

Z popela - V roli novopečeného šafáře se hráči musí rozhodnout, které budovy se mají postavit jako první, jak chtějí přilákat nové lidi a jak vyřešit spory mezi občany. Úděl šafáře je bezesporu těžký, ale i on si po celodenní dřině může užít trochu té zábavy. Může vzít na projížďku jednoho z nových koní, zahrát si kostky anebo prostě zajít do místní hospůdky – kterou zrovna nechal postavit. To je jen výběr z aktivit, které do hry přináší rozšíření Z popela.

Milostná dobrodružství Jana Ptáčka - V Milostných dobrodružstvích musí hráč pomoct svému příteli Janu Ptáčkovi. Jan se zamiloval a potřebuje, aby mu Jindřich poradil, jak dobýt srdce krásné Karolíny. Celé se to ale zamotá víc, než by se čekalo. Ztracený rodinný klenot, kouzelný elixír lásky a ta nejromantičtější báseň všech dob – to vše slibuje spoustu hodin nové zábavy ve hře Kingdom Come: Deliverance.

Band of Bastards - V tomto rozšíření se hráč může přidat ke skupině žoldáků, kteří stráží cesty. Spolu se ocitají v síti staré a velmi dobře živené nenávisti mezi Rackem Kobylou a další šlechtickou rodinou a nakonec si je Racek najme, aby bránili jeho území. Hráči se přidají k této skupině potížistů, které vede nechvalně proslulý pan Kuno Baron z Rychvaldu – nejen aby jim pomohli, ale také aby je postavili do latě.

A Woman’s Lot - Toto DLC přidává do hry dvě příběhové linie. V první vystupuje Jindřichova přítekyně Tereza, s níž hráči zavítají do Skalice a budou mít možnost prožít úvod hry z jiné perspektivy. V druhé linii bude pak Jindřich pomáhat Johance z kláštera se zaháněním nočních můr.

Zdroj: Tisková zpráva

Kingdom Come: Deliverance

ps4xonensw
Warhorse Studios, Warhorse Studios
Datum vydání hry:
13. 2. 2018
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře