Vychází hry Chef Life: A Restaurant Simulator a Blood Bowl 3

novinka  0
Martin Šmíd, 23. 2. 2023 12:56
Moc často se nestává, že by v jeden den vyšly hned dvě hry od jednoho studia. Dnes se tak ale stalo, protože se na pulty obchodů dostala jednak simulace Chef Life: A Restaurant Simulator, ale také krvavý americký fotbal Blood Bowl 3, jenž se odehrává v oblíbeném Warhammer univerzu. Za oběma hrami stojí vývojáři z Cyanide Studio a herní vydavatel NACON. Aby vývojáři na vydání obou her upozornili, zveřejnili launch trailery. Na ty se podívejte níže, kde naleznete i popisek od vydavatele.

Chef Life: A Restaurant Simulator

Hra umožňuje hráčům ponořit se do života majitele restaurace, získávat věrné zákazníky a rozvíjet svůj podnik. Naučte se nové recepty a vylepšujte své kuchařské umění. Chcete se stát oblíbeným podnikem v sousedství, anebo půjdete za vyšší kuchařinou a nakonec získáte prestižní hvězdu od Michelinova průvodce? Abyste slavné kulinářské ocenění získali, musíte vynikat v kuchyni, vybírat ty nejlepší suroviny a spoléhat se na svůj tým, který vám pomůže každý den uspokojit zákazníky. Hra Chef Life: A Restaurant Simulator vychází pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.


Blood Bowl 3

Ve Starém světě se už neválčí, protože se lidé rozhodli řešit své problémy sportem zasvěceným bohu Nufflemu: Blood Bowlem. V tomto sportu se ale prolévá tolik krve jako na bojištích, které nahradil. Na hřišti jsou povoleny vraždy, zohavování, podvádění, korupce, čáry a dokonce i božské zásahy. A davy fanoušků z toho šílí!

Převezměte kontrolu nad týmem z jedné z 12 dostupných frakcí s unikátními vlastnostmi a zastavte soupeře díky chytrému rozmístění hráčů. Těm, kdo se vám postaví do cesty, se buď vyhněte, nebo je nemilosrdně zlikvidujte. Dostaňte se do koncové zóny a zaskórujte rozhodující touchdowny! Chytří stratégové mají samozřejmě výhodu, ale bude to stačit? Neovladatelný troll klidně může sežrat spoluhráče a změnit průběh zápasu.

Vytvářejte hráče, upravuj jejich vzhled, znaky a zbroje, naverbujte roztleskávačky a kouče a pak se zapojte do nejdrsnější soutěže Starého světa. Ale dávej si pozor: Zranění jsou běžná a někteří hráči s vysokou pravděpodobností opustí hřiště nohama napřed, což jejich kariéru navždy ukončí…

Blood Bowl 3 vychází pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.


Zdroj: TZ

Chef Life: A Restaurant Simulator

nswxsxps5ps4xone
Cyanide, Nacon
Datum vydání hry:
23. 2. 2023
Žánr:
Simulátor
KARTA HRY

Komentáře