Ve hře Chef Life: A Restaurant Simulator bude moci vaše restaurace získat michelinskou hvězdu

novinka  4
Martin Šmíd, 13. 1. 2023 11:20
Už brzy vyjde pro PC a konzole hra Chef Life: A Restaurant Simulator, v níž budete moci vybudovat svoji vlastní restauraci. Dnes studio Cyanide oznámilo spolupráci s průvodcem MICHELIN. Díky ní budete moci ve hře usilovat o michelinskou hvězdu, a to tím, že budete skvělí v kuchyni a vařit z těch nejvybranějších surovin, abyste uspokojili i ty nejnáročnější zákazníky.

„Ve hře Chef Life musíte zajistit kvalitu surovin a jídel, dobrý management služeb a zároveň se starat o finance, aby vaše restaurace prosperovala. Abyste byli vybráni průvodcem MICHELIN a mohli získat jedno z jeho slavných kulinářských ocenění, musíte brát v potaz několik kritérií, která bude hodnotit anonymní inspektor, stejně jako ve skutečném životě. Být vybrán průvodcem MICHELIN je první krok k ocenění Etoile a Bib Gourmand: hráč kvůli nim musí servírovat kvalitní pokrmy. Pro další pokrok budete chtít dosáhnout co nejvyšší úrovně, a především zajistit nejvyšší kvalitu jídla během celého dne, aby byli zákazníci spokojení. Je pak zcela na vás, abyste se rozhodli, ve kterém stylu chcete restauraci provozovat: bistronomická restaurace anebo gastronomický podnik. Oficiální ocenění Bib Gourmand se udílí hráčům, kteří se rozhodnou vytvořit restauraci s dostupnými cenami a zároveň zajistí vysoce kvalitní pokrmy, stejně jako v reálu. Důslednost k zákazníkům je rovněž klíčovým kritériem pro obdržení tohoto ocenění. Nakonec se hráč může rozhodnout usilovat o slavnou hvězdu MICHELINOVA průvodce a stát se tudíž hvězdným restauratérem. Kvůli tomu se posuzuje vytříbenost vaší kuchyně podle stejných kritérií a stejných pilířů hodnocení, které tvoří slavnou metodiku anonymních inspektorů průvodce: výběr produktu, mistrovské zvládnutí kulinářských technik, harmonie chutí, vyjádření osobnosti šéfkuchaře na talíři a konzistence kvality nabízeného zážitku,“ stojí v tiskové zprávě.

Hra Chef Life: A Restaurant Simulator vyjde 23. února pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One a Xbox Series X/S. Pro předobjednávky je navíc zdarma DLC Bon Appétit obsahující elegantní outfit pro šéfkuchaře a 3 ryze francouzské gastronomické recepty.

Zdroj: TZ

Chef Life: A Restaurant Simulator

nswxsxps5ps4xone
Cyanide, Nacon
Datum vydání hry:
23. 2. 2023
Žánr:
Simulátor
KARTA HRY

Komentáře