Video z lokálního launch eventu akční hry Marvel's Spider-Man 2

novinka  3
Martin Šmíd, 1. 11. 2023 21:02
V říjnu vyšla pro konzoli PlayStation 5 komiksová akce Marvel's Spider-Man 2 od studia Insomniac Games. K této příležitosti připravil český PlayStation speciální launch event, jenž se konal v pražském kině CineStar Anděl, přičemž na něj byli pozváni vybraní influenceři, ale i hráči. Dnes tu máme z launch eventu záběry, na které se můžete podívat níže v novince.

„V úvodu večerního programu zaznělo zajímavé povídání o historii Marvelu a sérii o pavoučím muži z úst Jiřího Pavlovského z nakladatelství CREW. Následovala hlavní herní část, během které mohli účastníci sledovat první hodinu ze hry na velkém plátně v podání Dušana „Duklocka“ Brachny a Adama Mišíka. V závěru jsme s pomocí Mikoláše Tučka, který celým večerem provázel, odměnili několik šťastlivců balíčky s merchem k této hře a užili si společnou afterparty ve foyer kina. Rádi bychom touto cestou poděkovali všem účastníkům a pro ty, kteří nemohli dorazit, máme alespoň malou ochutnávku z tohoto skvělého večera,“ stojí v oznámení českého PlayStationu. 

V předchozích dnech byl zveřejněn i nový trailer na hru Marvel's Spider-Man 2, v němž se PlayStation chlubí vysokými známkami v recenzích. 


Zdroj: TZ

Marvel’s Spider-Man 2

ps5
Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games
Datum vydání hry:
20. 10. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře