V Destiny 2 startuje event Solstice of Heroes, plán na následující měsíc

novinka  2
Martin Šmíd, 31. 7. 2018 9:00
Akční hra Destiny 2 tu s námi bude už pomalu jeden rok, za který se hodně proměnila, ale ty největší změny a záplavu novinek vývojáři plánují až na začátek září, kdy vyjde velké rozšíření Forsaken. Aby ale oslavili první rok hry Destiny 2, připravili si speciální event Solstice of Heroes, který startuje už dnes. Díky němu budete moci za splnění různých výzev získat body a za ně následně speciální odměny, ať už jde o emblémy, ghosty nebo lodě. Navíc i Tess Everis bude mít řadu nových kosmetických odměn, které budete moci získat za Solstice engramy, které vám budou padat za každý level, společně s klasickým Bright engramem.


Během eventu se objeví nový vendor na Toweru, který vám zadá ke splnění různé výzvy, jako je dohrát všechny raidy, najít všechny truhly na patrolách a tak dále. Většina výzev jste mohli splnit už před eventem, což se vám bude počítat. Třeba raid, takže pokud nyní nemáte kamarády, kteří by ho s vámi prošli, nemusíte se bát, že ho budete muset splnit znovu. 

Za splnění všech výzev dostanete pěknou exotickou loď, ale také slevu na speciální tričko, které si budete moci objednat z Bungie.net. 

Tess Everis bude mít nové engramy s pěknými kosmetickými věcmi, které budete moci získat hraním, ale také za speciální silver dust měnu.

Vývojáři z Bungie zároveň odhalili, jak bude vypadat v Destiny 2 následující měsíc. Hráče bude čekat ještě jeden Iron Banner, přičemž update s přípravou na rozšíření Forsaken se stáhne už koncem srpna. 

Zdroj: Tisková zpráva

Destiny 2: Forsaken

ps4xone
Activision, Bungie
Datum vydání hry:
4. 9. 2018
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře