Uniklo datum vydání akční hry Star Wars Jedi: Survivor - UPDATE

novinka  8
Martin Šmíd, 5. 12. 2022 16:37
Tento týden by mělo být oznámeno datum vydání očekávané akční hry Star Wars Jedi: Survivor studia Respawn. Spekuluje se, že se tak stane během The Game Awards, kde se máme dočkat i nového traileru. Společnost Electronic Arts si ale nedala pozor a datum sama nyní s největší pravděpodobností propálila na Steamu, kde uvedla 16. března.

UPDATE: Společnost Electronic Arts oznámila, že se hra objeví tento týden na TGA, kde bude poprvé ukázány záběry z hraní. Následně budou spuštěny předobjednávky. Datum vydání oznámeno dnes oficiálně nebylo, ale ani EA termín ze Steamu nevyvrátila.

„Příběh Cala Kestise pokračuje ve Star Wars Jedi: Survivor, akčně-dobrodružné hře z pohledu třetí osoby od studia Respawn Entertainment, která vznikla ve spolupráci s Lucasfilm Games. Tento příběhový titul pro jednoho hráče pokračuje pět let po událostech ve hře Star Wars Jedi: Fallen Order a sleduje Calovu stále zoufalejší bitvu s tím, jak se galaxie propadá do temnoty. Cal, vytlačený Impériem na okraj galaxie, se ocitne obklopen novými i známými hrozbami. Jako jeden z posledních přeživších rytířů Jedi je Cal nucen se v nejtemnějších časech galaxie postavit na odpor – ale jak daleko je ochoten zajít, aby ochránil sebe, svou posádku a odkaz řádu Jedi,“ stojí v popisku hry. 


Zdroj: TZ

Star Wars Jedi: Survivor

ps5xsx
Electronic Arts, Respawn Entertainment
Datum vydání hry:
28. 4. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře