Battlefield 3 gameplay trailer

novinka  41
Martin Šmíd, 23. 2. 2011 15:21
Fanoušci válečných her se už netrpělivě těší na příští týden, kdy bude odhalen v celé své kráse Battlefield 3. Už nyní vám ale můžeme přinést takový menší předkrm v podobě gameplay traileru, který naleznete v novince. Ukazuje první záběry z příběhové kampaně. V Battlefield 3 se hráči ocitnou v roli příslušníka elitní jednotky americké námořní pěchoty, která se do boje zapojuje mezi prvními. Zažijí adrenalinové mise v rozmanitých lokacích, jako je Paříž, Teherán či New York. Coby američtí mariňáci v ostré akci se ocitnou v atmosféře nervózního očekávání, přerušované chvílemi naprostého chaosu. Okolo hlavy jim budou svištět kulky, před očima se jim budou hroutit zdi a exploze je přinutí padnout k zemi. Bojiště působí realističtěji a umožňuje mnohem vyšší míru interakce než kdykoli předtím.

EA u této příležitosti oznámila i limitovanou edici hry, kterou dostane automaticky každý, kdo si hru objedná už nyní. V balení bude pak mít první DLC balíček s názvem Battlefield 3: Back to Karkand úplně zdarma, který bude obsahovat čtyři mapy z druhého Battlefieldu. Mapy pak dolní i vozidla a zbraně z předchozího dílu a chybět nebudou ani nové trofeje a achievementy. DLC balíček pak bude k dostání i na PSN a Xbox Live, ale zdarma už nebude.

„Připravujeme se k boji a hodláme zvítězit,“ prohlásil Karl Magnus Troedsson, generální manažer studia DICE. „Tam, kde jiné střílečky přešlapují na místě, Battlefield 3 přichází s inovací. Fanoušci stříleček zjistí, že Frostbite 2 mění hru podstatným způsobem. Říkáme mu engine příští generace pro platformy současnosti.“ „Naším cílem bylo vytvořit dosud nejpůsobivější a emocemi nejnabitější Battlefield všech dob a k tomu jsme potřebovali novou technologii, která by naši vizi pomohla zrealizovat,“ uvedl Patrick Bach, výkonný producent. „Battlefield 3 si zachovává typický sandboxový styl série a dokonce vrací na scénu klasické prvky, jako jsou stíhačky nebo plížení."
Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield 3

ps3x360
EA, DICE
Datum vydání hry:
28. 10. 2011
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře