Představení Battlefield 3 Premium

novinka  5
Martin Šmíd, 4. 6. 2012 23:00
Studio DICE přichází s novou nabídkou rozšíření Battlefield 3 a bezplatné sociální sítě Battlelog prostřednictvím členství ve službě Battlefield 3 Premium. S ní získají uživatelé pět digitální rozšiřujících balíčků - Battlefield 3: Back to Karkand, Battlefield 3: Close Quarters, Battlefield 3: Armored Kill, Battlefield 3: End Game a nově oznámený Battlefield 3: Aftermath. Více níže v novince.

Tato tématická digitální rozšíření postupně přinesou obrovské množství nového obsahu, mj. 20 nových map a zbraní, čtyři herní režimy, nového vojáka, kamufláže zbraní a mnoho dalšího. Zakoupením služby Battlefield 3 Premium získají hráči všechna tato rozšíření jen za 49,99 €, což jim přinese úsporu ve výši 25 €, než kdyby si jednotlivé balíčky pořídili jednotlivě. Uživatelé navíc obdrží i exkluzivní předměty do hry, bohatší možnosti přizpůsobení a výkonnější statistické funkce. Jako extra bonus se členové služby Battlefield 3 Premium mohou již dnes těšit na exkluzivní přednostní přístup ke všem digitálním rozšířením, počínaje balíčkem Battlefield 3: Close Quarters pro PlayStation 3.

VŠECHNY FUNKCE SÍTĚ BATTLEFIELD 3 BATTLELOG ZŮSTÁVAJÍ ZDARMA VČETNĚ:
• Dynamického sledování statistik
• Možnosti formovat a upravovat čety
• Procházení žebříčků
• Přístupu do sekcí Com Center a Battle Feed

BATTLEFIELD 3 PREMIUM DÁLE ZAJIŠŤUJE:

DVOUTÝDENNÍ PŘEDNOSTNÍ PŘÍSTUP KE VŠEM DIGITÁLNÍM ROZŠÍŘENÍM
• Battlefield 3: Back To Karkand – Čtyři nejoblíbenější mapy z Battlefield 2, všechny kompletně přepracované do enginu Frostbite 2. Nyní v prodeji.
• Battlefield 3: Close Quarters – Akcí nadupané bojiště jen pro pěchotu. Vychází dnes.
• Battlefield 3: Armored Kill – Akční nasazení bojové techniky, vychází v září 2012.
• Battlefield 3: Aftermath – Vychází v prosinci 2012.
• Battlefield 3: End Game – Vychází v březnu 2013.

NÁSKOK DÍKY EXKLUZIVNÍM PŘEDMĚTŮM DO HRY
Všichni vás okamžitě poznají díky jedinečným herním předmětům, jako jsou například nůž ACB-90 či sada prémiových psích známek pro Battlefield 3. Další speciální úpravy provedete prostřednictvím nových exkluzivních kamufláží pro vojáky a zbraně; čekají vás také nové úkoly.

PŘÍSTUP K NOVÝM FUNKCÍM
Battlefield 3 Premium nabídne unikátní možnost resetu statistik skóre/minut, kills/deaths a výher/proher, pokud budete chtít začít se svým vojákem v multiplayeru znovu od začátku. Výjimečnost vašeho statutu se dále projeví v prioritním přístupu na servery, širší nabídce emblémů pro čety a možnosti permanentně uchovat pět oblíbených Battle Reports.

ÚČAST NA SPECIÁLNÍCH AKCÍCH
Stoupejte rychleji pořadím během speciálních víkendů s možností získat dvojnásobek XP a zúčastněte se exkluzivních akcí jen pro členy služby.

NÁVODY A STRATEGICKÁ VIDEA
Experti ze studia DICE vám ve videích odhalí herní tipy i detailní strategie a umožní vám nahlédnout do zákulisí vzniku chystaných rozšíření.

Zdroj: Tisková zpráva, EA

Battlefield 3

ps3x360
EA, DICE
Datum vydání hry:
28. 10. 2011
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře