Trailer na remake hry Sherlock Holmes: The Awakened, hra vyjde s českými titulky

novinka  6
Martin Šmíd, 4. 8. 2022 16:37
Vývojáři z ukrajinského studia Frogwares před několika dny oznámili přípravu remaku své starší adventury Sherlock Holmes: The Awakened. Ten nebude mít jen kompletně nový vizuální kabátek, o který se postará Unreal Engine 4, ale také upravenou hratelnost, rozšířenou příběhovou linku a nové vedlejší úkoly. Vývojáři už během představení hry oznámili, že budou potřebovat finančně pomoc od fanoušků, aby mohli hru dokončit. I proto dnes byla spuštěna kampaň na Kickstarteru, na níž chtějí vybrat 70 tisíc euro. Zároveň na podporu kampaně vypustili i první trailer se záběry z hraní, podívat se na něj můžete níže v novince.

Kampaň na Kickstarteru naleznete kliknutím na následující odkaz.

První trailer

Remake hry Sherlock Holmes: The Awakened je plánován pro PC a konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One a Xbox Series X/S.

UPDATE: Před malou chvilkou jsme dostali potvrzení, že hra bude lokalizována do češtiny formou titulků. O překlad se znovu postará Petr Ticháček, který stál za překladem originálu. „S radostí a se svolením Frogwares potvrdit, že stejně jako v případě předchozích tří projektů této ukrajinské společnosti bude mít i "Sherlock Holmes The Awakened" české titulky a to přímo v den vydání a na všech platformách, pro které je připravován. Frogwares o své hře tvrdí, že oproti původní verzi hry bude v remaku většina věcí přepracována a od základu změněna, což - jak jsem se již přesvědčil - je rozhodně pravda minimálně co se dialogů týče. Před 15 lety jsem měl tu čest přeložit do češtiny i původní verzi hry (v ČR a SR vydanou s podtitulem "Procitnutí") a v herních textech nezůstal kámen na kameni,“ napsal v mailu. 

Zdroj: TZ

Sherlock Holmes: The Awakened (remake)

xsxps5ps4xonensw
Frogwares , Frogwares
Datum vydání hry:
11. 4. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře