Trailer na příběhovou kampaň hry Gears 5

novinka  34
Martin Šmíd, 19. 8. 2019 20:03
Fanoušci série Gears of War se dnes odpoledne dočkali ukázky z režimu Horda z připravovaného pátého dílu. Před několika okamžiky vývojáři ze studia The Coalition vypustili nový trailer i na tu zřejmě nejočekávanější část celého balíčku, a to příběhovou kampaň. „Svět se rozpadá. Rasa Swarm podplatila armádu robotů koalice a přepadává lidská města. S blížícím se nebezpečím se Kait Diazová stahuje do ústraní, aby odhalila svou spojitost s nepřítelem a zjistila, co je skutečným nebezpečím pro Seru – totiž ona sama,“ stojí v popisku příběhové kampaně. Na trailer se podívejte níže v novince. Hra Gears 5 vychází už začátkem září pro konzoli Xbox One a PC.

Kait Diazová - Kait se narodila a byla vychována mimo formální soudní pravomoc COG. Její matka Reyna byla náčelnicí izolované vesnice Outsider. Přesto má ale Kait rovněž hluboká rodinná pouta k COG: její nedávno zesnulý otec byl vysoce uznávaným podplukovníkem v Kyvadlové válce a strýc Oscar byl mnohonásobně vyznamenaným frontovým příslušníkem jednotek Gear v počátečních letech války s Locusty. Ale ani po přijetí do COG nikdo neví, zda ji považovat za loajální, neví to dokonce ani ona sama.

Kaitin náhrdelník - Kait nikdy nikomu neřekla o náhrdelníku Locustů, který jí dala její matka těsně před smrtí, a tíha tohoto tajemství ji doslova sžírá. Toto napětí v ní roste, zatímco tým bojuje proti Swarmu a dozvídá se podrobnosti o Kaitině minulosti.

Zdroj: Tisková zpráva

Gears 5

xonexsx
Microsoft Game Studios, The Coalition
Datum vydání hry:
10. 9. 2019
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře