Titanfall 2 dostane příští týden přídavek Colony Reborn

novinka  5
Martin Šmíd, 23. 3. 2017 17:13
Vývojáři ze studia Respawn Entertainment dnes oznámili rozšíření Colony Reborn do své akční hry Titanfall 2, které bude dostupné zdarma od příštího týdne. Co vše přinese, se podívejte níže v novince. Zároveň bylo oznámeno, že si hru budete moci v brzké době vyzkoušet zdarma, pokud se nemůžete rozhodnout, jestli do ní investovat peníze. „S vydáním DLC Colony Reborn se pojí i další možnost, jak si od 30. března do 4. dubna bezplatně vyzkoušet Titanfall 2. V rámci poslední zkušební verze jsme obdrželi hodnotné připomínky ke hře, proto se tentokrát kromě režimů více hráčů můžete pustit i do Training Gauntlet a mise pro jednoho hráče s názvem The Beacon. Po zkušební verzi zůstanou Training Gauntlet a The Beacon natrvalo volně přístupné,“ stojí v oznámení.

Nový obsah zdarma

Nová mapa
Colony – Tato tradiční mapa by neměla být pro dlouhodobé fanoušky Titanfallu žádnou neznámou. Ospalé osadnické městečko s centrem plným úzkých ulic, interiéry a střechami obklopenými volnými trasami pro titány.

Zbraň
R-101 – Platforma R-101, která se díky své jedinečné všestrannosti těší všeobecné oblibě, se stala ústředním pilířem lidského konfliktu od příchodu prvních osadníků z hlavních systémů. Tato verze je vybavena puškohledem ACOG.

Nová poprava
Curb Check



PLACENÝ OBSAH PRO VYLEPŠENÍ VZHLEDU – Upravte si pilota, zbraně, titány, znaky a nášivky tímto novým obsahem.

Titáni ve verzi Prime:
Northstar
Legion

Emblém pro titána
5 nových designů
1 nové válečné pomalování pro každého titána

Balíček kamufláží
20 kamufláží

Balíček volacích znamení
20 znaků
20 nášivek


Zdroj: Tisková zpráva

Titanfall 2

ps4xone
EA, Respawn Entertainment
Datum vydání hry:
28. 10. 2016
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře