Titanfall 2 dostal šesté DLCčko The War Games – informace a trailer

novinka  1
Martin Šmíd, 28. 6. 2017 11:56
Vývojáři ze studia Respawn se neustále snaží obohacovat svoji kvalitní multiplayerovou akční hru Titanfall 2. Ta dostala včera nové a v pořadí už šesté DLCčko s názvem The War Games, které si formou aktualizace stáhnete všichni zdarma. Co nabízí naleznete níže v novince, kam přikládáme i launch trailer.

Mapa: War Games – Piloti v Pohraničí ke svému výcviku často používají simulační kabiny, ve kterých znovu prožívají historické bitvy. Součástí mapy War Games jsou obchody, výškové budovy, mezi jejichž okny piloti přeskakují, ale také ulice známé z bitvy o Angel City, po kterých se prohánějí titáni. Nechybí ani rozlehlá tanková depa, ve kterých se válečníci střetávali v boji muže proti muži během bitvy o leteckou základnu Sierra. Otevřená prostranství na předměstí poskytují ideální prostor pro souboje titánů. Naopak piloti se nejčastěji prohánějí po zářících a vzájemně propojených stěnách a stezkách.

Mapa pro režim Live Fire: Traffic – Pobořená střelnice se dvěma hlavními trasami, kde je třeba neustále vybírat vhodnou pozici a manévrovat. Nebezpečí číhá za každým rohem a za frontovou linií se skrývají odstřelovači

  • Nová poprava: Stínový boxer [holopilot] - Zabijte 20 pilotů s aktivním holopilotem (platí s klasickým holopilotem i zvláštní schopností). Předchozí zabití se nezapočítávají.
  • Pouzdro na třetí zbraň – Pilot nyní může mít hlavní, záložní i protititánskou zbraň.
  • Titan Brawl je trvale zařazen na seznam herních režimů. Místo asistencí se nově zobrazuje poškození způsobené titánem.
  • Nový režim: Free Agents

Zdroj: Tisková zpráva

Titanfall 2

ps4xone
EA, Respawn Entertainment
Datum vydání hry:
28. 10. 2016
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře