The Legend of Zelda: Breath of the Wild - detaily o postavách a příběhu

novinka  4
Martin Šmíd, 21. 2. 2017 8:24
Už necelé dva týdny a budeme si užít nový díl legendární série The Legend of Zelda, který nese podtitul Breath of the Wild a vyjde pro konzole Nintendo Switch a Nintendo Wii U. Dnes Nintendo vypustilo několik informací nejen o příběhovém pozadí, ale také o několika důležitých postavách, které budou mít v příběhu velkou roli. Na vše se podívejte níže v novince.

Příběhové pozadí
Došlo ke katastrofě, známé jako velká kalamita, která zničila i království Hyrule. Uběhlo od ní už 100 let a hlavní protagonista Link se probouzí v podzemních troskách, vedený tajemným hlasem do rozlehlého světa.


Link
Mladý muž, jenž přišel o všechny své vzpomínky a nyní je veden pouze tajemným hlasem, který se vrhne do rozlehlého světa království Hyrule.


Zelda
Princezna království Hyrule. Jde o moudrou a zvědavou dívku, která provádí nezávislý výzkum antických ruin roztroušených po království Hyrule.

Daruk
Goron, který žije v Hyrule. Jde o silného válečníka, který je vždy klidný a hlavně statečný a v boji s nepřáteli nekompromisní.

Revali
Rito, který žije v Hyrule. Nosí stejný modrý plášť jako Daruk a Mipha.

Mipha
Zora, která žije v Hyrule. Je klidná a má několik speciálních schopností.

Guardian
Reliky říkají, že byl vytvořen lidmi při velké kalamitě, při níž se ale proti nim obrátil zády. Nyní Strážci jsou přítomni v Hyrule i po více než sto letech.


Bokoblin
Jedno z monster, které žije v království Hyrule, většinou ve skupince s dalšími svými druhy. Říká se, že nemá rádo včely.

Zdroj: Tisková zpráva

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

wiiunsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
3. 3. 2017
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře