Tekken 7 vyjde 2. června, odhalen PlayStation 4 exkluzivní obsah

novinka  28
Martin Šmíd, 23. 1. 2017 15:07
Herní vydavatel Bandai Namco dnes oznámil, že očekávaná bojovka Tekken 7 vyjde 2. června letošního roku pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Původně se počítalo s tím, že hra vyjde už během jara, ale nakonec si vývojáři vzali více času. Jak v oznámení říká přímo producent Katsuhiro Harada, chtěli se ujistit, že Tekken 7 bude mít nejen zábavnou hratelnost, ale i velké množství zajímavého obsahu, na který třeba dojel jinak výborný poslední Street Fighter. I tak se ale omluvil fanouškům za delší čekání. Každopádně fanoušci konečně vědí přesné datum, kdy se hry Tekken 7 dočkají.

Tekken 7 bude k dostání i ve speciální limitované sběratelské edici, která kromě hry v deixe edici (bonusové kostýmy a season pass) nabídne i steelbook, soundtrack a figurku.

Season Pass – K dispozici bude i Season Pass, který bude zahrnovat nové bojovníky, úrovně i nové herní režimy a kostýmy. Více informací přijde v následujících měsících.

PlayStation 4 exkluzivní obsah – Fanoušci na konzoli PlayStation 4 se mohou těšit na exkluzivní obsah v podobě Jukebox režimu, v němž si budou moci vytvářet playlisty skladem z předchozích dílů a pouštět si je během hraní. Zároveň budou zahrnuty i některé bonusové exkluzivní kostýmy z Tekken 4 a 2 pro postavy Jin, Xiaoyu a Kinga.

Zdroj: Tisková zpráva

Tekken 7

ps4xone
Namco Bandai, Namco Bandai
Datum vydání hry:
2. 6. 2017
Žánr:
Bojovka
KARTA HRY
8/10

Komentáře