Oznámena čtvrtá sezóna pro Tekken 7

novinka  5
BarackObama, 1. 8. 2020 5:00
Katsuhiro Harada z Bandai Namco dnes během speciálního online eventu Japanese Fighting Game Publishers Roundtable oznámil, že Tekken 7 dostane čtvrtou sezónu. Ta bude zahrnovat nové útoky pro všechny dosavadní postavy, skill pointy pro detailnější rank systém a vylepšený online multiplayer.

Ačkoli další podrobnosti byly spíše skromné, oznamovací trailer nám na jeho samém konci ukázal pohled na vzdálenou postavu stojící na pro Japonsko typické dřevostavbě jménem pagoda (pravděpodobně se jedná o komunitou vymodlenou Kunimitsu).

Harada dále pokračoval diskusí po přehlídce, oznámením, že Tekken 7 brzy dostane Wi-Fi indikátor, který pomůže hráčům se vyhnout soupeřům s nestabilním připojením v online režimu. Co se týče vylepšení samotné online hry, nevíme zatím mnoho, ale kvalitní připojení pro online bitky se stává v poslední době prioritou všech bojových her, proto Harada též avizoval, že v Bandai provedli uzavřený betatest s vylepšeným rollback netcodem a výsledky prý byly zatím velice pozitivní, takže můžeme očekávat se čtvrtou sezónou i stabilnější online multiplayer.

Dále potvrdil, že vývojový tým ve skutečnosti plánoval vydat nový obsah již během dnešního oznámení, bohužel kvůli pandemii způsobenou koronavirem jí museli odložit až na podzim.

Bandai Namco taktéž představilo pro Tekken 7 regionální víkendové online tournamenty, jenž se budou konat od 12. září až do 6. prosince. Na trailer se potom můžete podívat níže v novince.


Zdroj: Tisková zpráva

Tekken 7

ps4xone
Namco Bandai, Namco Bandai
Datum vydání hry:
2. 6. 2017
Žánr:
Bojovka
KARTA HRY
8/10

Komentáře