Super Stardust HD, Uncharted a další hry pro NGP

novinka  7
Martin Šmíd, 2. 6. 2011 11:52
Sony na letošní E3 ukáže několik prvních her pro přenosnou konzoli NGP, ale už nyní se s vámi můžeme podělit o první informace a obrázky. Nebudeme vás zbytečně napínat a raději se pustíme do popisu jednotlivých her, ke kterým přikládáme i první obrázky, abyste si o nich udělali co nejlepší představu.

Uncharted – První dojmy ze hry Uncharted na NGP jsou podle zahraničních kolegů výborné. Hra připomíná hodně Tomb Raidera, takže je v ní hodně šplhání běhání a řešení nejrůznějších hádanek. Když už ale přijde na souboje, tak ty jsou provedeny velmi dobře a i díky dvěma analogovým páčkám není hráč omezen. Určitě nemálo hráčů zajímá i grafika, která je výtečná a hráč bude během hraní obdivovat nejen detailní postavy, ale i dynamické osvětlení a vítr, který rozpohybuje větve stromů. Obrázky - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=uncharted-ngp-3090 .

Reality Fighters – Jde o jednu z mála bojovek. V ní si vyberete nebo vytvoříte bojovníka a poté vstoupíte do arény, kterou představuje vaše okolí. Pro arénu ovšem můžete použít i fotografii, přičemž čím více fotek pořídíte, tím více budete mí arén. Obrázky - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=reality-fighters-3296 .

WipEout 2048 – Jedná se o klasická rychlé arkádové závody s živou grafikou, ale podle prvních dojmů s trochu komplikovaným ovládáním. Věříme ale, že na ovládání se vývojáři ještě podívají a do vydání vše vychytají. Obrázky - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=wipeout-2048-3295 .

Super Stardust HD NGP – Vážně je třeba něco dodávat? Asi ne. Obrázky - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=super-stardust-hd-ngp-3297 .

A hodnocení konzole? „Myslím, že vše co bylo řečeno, je pravda. Když poprvé vezmete do svých rukou NGP, tak budete nadšeni. Budete si vychutnávat nejen skvělou grafiku, ale i variabilní ovládání a v neposlední řadě dobrou ergonomii. Až zahájení prodeje ukáže, co si uživatelé o NGP myslí, ale z těch několika hodin, co jsem mohl hrát, musím říci, že jsem ohromen,“ píše mobile-review.com .
Zdroj: mobile-review.com

Uncharted: Golden Abyss

vita
SCEE, Sony Bend
Datum vydání hry:
22. 2. 2012
Žánr:
Střílečka, Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře