Summer of Arcade startuje na Xbox LIVE už příští týden

novinka  0
Martin Šmíd, 3. 8. 2013 10:30
Microsoft každé léto pořádá na Xbox LIVE Arcade speciální akci Summer of Arcade, během níž vyjde hned několik zajímavých her s časovou exkluzivitou. Jinak tomu samozřejmě nebude ani letos, přičemž jak už jistě víte z dřívějších novinek, těšit se budete moci opět na dobře vypadající hry, mezi nimiž je Brothers – A Tale of Two Sons, Charlie Murder, Flashback nebo kooperativní akce Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Více informací o těchto hrách se dozvíte níže v novince, kde přikládáme tiskovou zprávu.

Brothers – A Tale of Two Sons od 505 Games vychází 7. srpna za cenu 1200 Microsoft bodů
Veďte dvojici bratrů na jejich epické pouti. Budete je moci ovládat oba najednou a užít si tak hru více hráčů. Řešte hádanky, prozkoumávejte různá prostředí a bojujte s bossy, ovládajíc každého bratra jednou analogovou páčkou.

Charlie Murder od Microsoft Studios vychází 14. srpna za cenu 800 Microsoft bodů
Bojová RPG akce situovaná v nadcházející punk rockové apokalypse až pro čtyři hráče na jedné konzoli nebo Xbox Live od tvůrců The Dishwasher: Vampire Smile and I MAED A GAM3 W1TH Z0MB1ES 1N IT! Hromaďte šílené množství kořisti a stále vylepšujte vaše uber 1337 statistiky a image postavy. Získávejte fanoušky a odemykejte výkonné finišery a teamová comba, nechte se potetovat a osvoboďte v sobě mocného mága.

Flashback od Ubisoftu vychází 21. srpna za cenu 800 Microsoft bodů
20 let po původní hře je Conrad zařazen zpět do aktivní služby na triumfální návrat jedné z nejuznávanějších sérií v herní historii. Vezměte na sebe roli Conrada B. Harta z GBI a odhalte rozsáhlé smrtící mimozemské spiknutí. Využijte různých pohybových schopností, abyste se dostali přes komplexní a smrtící prostředí. Spravujte své zbraně a hi-tech vybavení a postavte se nepřátelům. Přes systém unikátních dovedností vystavte Conrada k obrazu svému.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows od Activision Publishing vychází 28. srpna za cenu 1200 Microsoft bodů
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows vás vezme zpět tam, kde to všechno začalo. V roli čtveřice želv: Leonarda, Donatella, Michelangela a Raphaela se zúčastníte boje o záchranu New Yorku před mutanty, klanem Foot a jejich vůdcem Trhačem. Týmová combo a pohyby a neúprosný boj s možností jednoduchého připojení a odpojení více hráčů.

Zdroj: null

Flashback HD

ps3x360
Vector Cell, Vector Cell
Datum vydání hry:
21. 8. 2013
KARTA HRY
4/10

Komentáře