Star Wars Jedi: Survivor dostává vysoká hodnocení

novinka  3
Martin Šmíd, 26. 4. 2023 17:20
Už v pátek vyjde akční hra Star Wars Jedi: Survivor, v níž se vrací jeden z posledních rytířů Jedi Cal Kestis s robůtkem BD-1. Už nyní ale padlo embargo, a protože jsme si mohli hru díky EA zahrát, přinesli jsme vám velkou recenzi. V ní chválíme příběh se silnými momenty, skvělý soubojový systém i řadu vylepšení, které vývojáři od prvního dílu udělali na základě zpětné vazby. Co se nám ale nelíbilo, tak je technický stav, a i proto jsme nakonec sáhli po osmičce, ačkoliv hodně silné. Hodnocení padají i v zahraničí, na některá se můžete podívat níže v novince. Star Wars Jedi: Survivor vychází pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

 „Star Wars Jedi: Survivor je Star Wars v té nejlepší podobě. Napínavé dobrodružství s hvězdným obsazením, propojené s chytrými souboji a obrovskými novými světy k prozkoumání. Pomineme-li problémy s výkonem, jedná se bezpochyby o jednu z nejlepších her ze světa Star Wars, která nás jen nutí toužit po dalších příbězích Cala Kestise a BD-1.“ – (10/10) VG247

„Pokud Respawn vytvoří třetí hru, která bude kvalitou stejná jako Star Wars Jedi: Survivor a Fallen Order, završí tím nejlepší trilogii Star Wars za posledních 30 let.“ – 9/10 (IGN)

„Jedi: Survivor se stává měřítkem toho, jak mohou vypadat nové příběhy Star Wars.“ – 9/10 (GamesRadar+)

„Star Wars Jedi: Survivor vylepšuje hratelnost a příběh svého předchůdce.“ – 8/10 (Gamespot)

„Star Wars Jedi: Survivor staví na základech vytvořených ve Fallen Order a přináší rozsáhlá prostředí plná obsahu a tajemství. Respawn se však stále dostává do stejných problémů jako ve Fallen Order, a to v nedotaženými lineárními částmi a průměrným příběhem.“ – 8/10 (Attack of the Fanboy)

Zdroj: TZ

Star Wars Jedi: Survivor

ps5xsx
Electronic Arts, Respawn Entertainment
Datum vydání hry:
28. 4. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře