Sony zveřejnila žebříček nejhranějších her na PlayStation Now

novinka  58
Martin Šmíd, 22. 6. 2021 18:04
V posledních letech se hodně řeší cloudové služby Google přišel se zatím nepříliš úspěšnou Stadií, Microsoft má xCloud, který má hodně velký potenciál a není vlastně vůbec špatný, no a Sony už řadu let má PlayStation Now. Tato služba je stále dostupná oficiálně pouze ve vybraných zemích, ale to se snad časem změní. Sony na ní navíc neustále pracuje a v současnosti nabízí už přes 700 her z konzolí PlayStation 2, PlayStation 3 a PlayStation 4, přičemž nedávno dostala podporu pro streamování v 1080p.

Nyní Sony vůbec poprvé vydala žebříček nejhranějších her na službě PlayStation Now, který dává unikátní pohled na to, jaké hry její předplatitelé nejvíce hrají. PlayStation Now je nyní možné spustit na PC a konzolích PlayStation. Co se týče PC, tak hráči nejvíce vyhledávají exkluzivní hry od PlayStation Studios, přičemž s velkým náskokem vede Bloodborne studia From Software. Je vidět, že hráči i po letech tuto hru milují a řada PC hráčů si ji chce zahrát. Následují hry Horizon Zero Dawn, The Last of Us, Marvel’s Avengers a Detroit: Become Human.

Co se týče konzolí PlayStation 4 a PlayStation 5, do kterých je možné si PlayStation 4 hry z PlayStation Now stáhnout, aby se nestreamovaly, tak nejvíce se hraje Marvel’s Avengers, Horizon Zero Dawn, Call of Duty: Black Ops III, F1 2020 a WWE 2K19.

Služba PlayStation Now má dle Sony přes 3,2 milionů předplatitelů, takže je vidět, že je o ní solidní zájem, ačkoliv se o ní hlavně u nás zase tolik nemluví. Není proto divu, že společnosti cloudovému hraní do budoucna věří a chtějí do něj značně investovat. 

Zdroj: Tisková zpráva

Bloodborne

ps4
Sony Computer Entertainment, From Software
Datum vydání hry:
25. 3. 2015
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře