Sony představila novinky v updatu 5.50 pro PlayStation 4

novinka  103
Martin Šmíd, 6. 2. 2018 13:24
Už nějakou dobu víme, že je v přípravě velký update 5.50 pro konzoli PlayStation 4. Ostatně nedávno jsme tu měli přihlášku do betaverze tohoto updatu, která bude dostupná už od dnešního dne. Nyní Sony na svém PlayStation blogu oznámila to, co bude tento update obsahovat. Pokud vás novinky v updatu zajímají, podívat se na ně můžete níže v novince.

Play Time Management – Update nabízí novinku v podobě funkce Play Time Management, která rozšiřuje možnosti nastavení u Rodičovské kontroly. Díky novému nastavení bude možné určit, jak dlouho bude moci dítě na svém účtu hrát. To následně bude během hraní vidět, kolik času ještě na hraní má.

Import vlastních wallpaperů skrze USB disk – Nyní bude možné si do PS4 nahrát vlastní wallpapery, které bude možné v PS4 ještě upravit (zvětšit, oříznout a tak dále), abyste s pozadím plochy byli co nejvíce spokojeni. Wallpapery nahrajete v nastavení - Settings > Themes > Select Theme > Custom > Select Image > USB Storage Device.

Vylepšená knihovna – Vylepšena v updatu byla i knihovna. V ní nyní budete vidět dvě záložky. V první jsou hry nebo aplikace nainstalované v PS4, na druhé následně vidíte vše, co jste nakoupili na PS Store. Novinkou je i položka PlayStation Plus, kde uvidíte, jaké hry z PlayStation Plus vlastníte. Pokud členství vyprší, objeví se vedle ikonky zámek, abyste věděli, že je třeba členství obnovit. Poslední novinkou v knihovně je možné skrýt různé aplikace, třeba už nefungující betaverze a tak dále pro větší přehlednost.

Vylepšené rychlé menu – Sony vylepšila i rychlé menu o nové funkce, jako je zobrazování vlastního seznamu přátel, případně úprava hlasitosti hudby, kterou posloucháte na pozadí.

Možnost mazat rychleji notifikace – Přidána novinka, díky níž budete moci snadno hromadně vybírat notifikace a následně je mazat.

Režim Supersampling pro PlayStation 4 Pro – Update přináší rovněž pro majitele PlayStation 4 Pro konzole režim Supersampling, který může u některých her zlepšit vizuální kvalitu v rozlišení 1080p. Některé hry tak budou vypočítávány ve vyšším rozlišení, které následně bude sníženo na 1080p. Sony ovšem varuje, že některé hry po zapnutí této funkce mohou mít horší framerate.  

Zdroj: Tisková zpráva

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře