Remedy bude šéfovat nový ředitel

novinka  19
BarackObama, 12. 8. 2016 13:38
Do Remedy Entertainment, jak zní celý název tohoto studia, stojícím za veleúspěšnou hrou Maxe Payna, oblíbeného Alana Waka a kontroverzní akce Quantum Break, nastupuje nový ředitel, který rozhodně nepatří mezi zelenáče v herním průmyslu.

Tero Virtala, vysoce respektovaný, bývalý, výkonný ředitel společnosti RedLynx, kterou proslavila zejména série Trials, již od jara tohoto roku pracoval v Remedy jakožto konzultant a do nové funkce nastupuje nikoliv proto, že by stávající ředitel Markus Mäki vedl studio do hluboké propasti neúspěchů a mínusových čísel finančních výsledků. Je tomu přesně naopak. Remedy Entertainment se poprvé v historii studia rozrůstá do větších rozměrů, aby mohlo pracovat na více projektech najednou, což svědčí o zdravém statusu firmy.

"Jádrem Remedy jsou opravdu talentovaní a vášniví lidé, a jejich prokázanou schopností vytvářet jedinečné herní zážitky na světové úrovni. Vzhledem k tomu, že společnost se pohybuje směrem k více souběžným projektům, tak se i pokusí nabídnout více příležitostí hráčům, zaměstnancům, partnerům a nám jako společnosti", říká Virtala. Odstupující ředitel, spoluzakladatel a předseda Remedy Markus Mäki se mezitím vrátí zpět k dohledu nad produkcí samotného studia.

Zdroj: Tisková zpráva

Quantum Break

xone
Microsoft Game Studios, Remedy
Datum vydání hry:
5. 4. 2016
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
6/10

Komentáře