Remake hry Resident Evil 4 sbírá vysoká hodnocení

novinka  12
Martin Šmíd, 17. 3. 2023 8:25
Příští týden vychází remake akční survival klasiky Resident Evil 4, ale už nyní na něj padlo embargo a objevují se první recenze. V nich padají velmi vysoké známky a mluví se v nich o parádním remaku jedné z nejlepších videoher historie, který ocení nejen naprostí nováčci, ale také dlouholetí fanoušci. Remake hry Resident Evil 4 se může pochlubit nejen výbornou audiovizuální stránkou, skvělým využitím DualSense gamepadu, ale také parádní upravenou hratelností a několika citlivými změnami.

„Capcom zvyšuje laťku pro to, co je dobrý remake a zachovává odkaz Resident Evil 4 jako jednu z nejlepších her všech dob.“ – 10/10 (Gamespot)

„Remake Resident Evil 4 je nejnapínavějším dobrodružstvím série, které bylo přepracováno, vylepšeno a naplno využilo svůj obrovský potenciál.“ – 10/10 (IGN)

„Resident Evil 4 je nejen mistrovským dílem v žánru survival hororů, ale také jednou z nejlepších her, jaká byla kdy vytvořena.“ – 10/10 (Attack of the Fanboy)

„Remake Resident Evil 4 je nejen lepší než původní hra, ale je to prostě nejlepší hra ze série Resident Evil.“ – 9,5/10 (TechRaptor)    

„Ačkoli je zde několik drobných nedostatků, tento remake předčil veškerá očekávání, dokonale vyvažuje akci s hororem a upevňuje Resident Evil 4 na pozici mé nejoblíbenější hry v sérii.“ – 9/10 (Game Revolution)

„Resident Evil 4 Remake je dalším důkazem, že Capcom přesně ví, proč byly tyto hry tak oblíbené, a dlouholetí fanoušci si v této brilantní předělávce klasiky z roku 2005 najdou spoustu věcí, které si zamilují.“ – 9/10 (Twinfinite)

„Remake Resident Evil 4 je temnější, intenzivnější a věrný své předloze – jedné z nejlepších her všech dob. Pro nové hráče je to nejlepší způsob, jak si hru užít. Vyhýbá se chybným krokům remaku Resident Evil 3 tím, že zůstává věrný zdrojovému materiálu a zdráhá se provádět další vylepšení ze strachu, že by se toho mohlo změnit až moc.“ – 8/10 (Stevivor)

Zdroj: TZ

Resident Evil 4 (Remake)

ps5xsx
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
24. 3. 2023
KARTA HRY
9/10

Komentáře