První záběry z Xbox One X verze DayZ

novinka  48
BarackObama, 7. 4. 2018 1:00
Stále populární akční survival DayZ od Bohemia Interactive sice nevypadá, že by měl v nejbližší době přejít do ostrého provozu na PC, ale všichni fanoušci hry, které zajímá vydání pro konzole, by teď měli zbystřit.

Na herním festivalu PAX East byla zpřístupněna v hratelné podobě verze pro Xbox One X a Youtubovému kanálu Outsidexbox se povedlo ukořistit skoro 20 minut záběrů přímo z hraní pro nás ostatní, kterým festival neleží zrovna pár kilometrů od baráku.

Samotní vývojáři navíc před pár týdny oznámili, že již nyní běží DayZ v 1080p při 50-60 snímcích za vteřinu na nejvýkonnější konzoli současnosti a v plánu je i nastavení pro lepší vizuální kvalitu, respektive 4K při 30 snímcích za vteřinu. Rodinu konzolí Xbox by potom mělo DayZ obohatit ještě tento rok v předběžném přístupu. 

Hra je pochopitelně vyvíjena i pro PlayStation 4, bohužel v Bohemce se zatím zdráhají k téhle verzi jakkoliv vyjadřovat, a proto je i nepravděpodobné, že bychom si hru vyzkoušeli na této platformě tento rok, stejně jako v případě té Xboxové.



Zdroj: Wccftech

DayZ

ps4xone
Bohemia Interactive, Bohemia Interactive
Datum vydání hry:
29. 1. 2019
Žánr:
Střílečka, RPG, Simulátor, Taktická, Indie
KARTA HRY

Komentáře