Přijetí hry Saints Row bylo pro generálního ředitele Embracer Group velkým zklamáním

novinka  11
Martin Šmíd, 22. 9. 2022 12:14
Je to několik týdnů, co vyšla akční hra Saints Row, od níž si společnost Embracer Group hodně slibovala. Rozporuplné recenze ovšem dávaly tušit (my jsme udělili lehce nadprůměrnou šestku), že to taková trefa do černého není, přičemž přijetí hry bylo i obrovským zklamáním pro generálního ředitele společnosti Embracer Group Larse Wingeforsa.

 „Osobně jsem věřil v to, že hra bude mít lepší přijetí. Byla velmi polarizující. Je spousta věcí, které by se daly říci, ale na jednu stranu jsem rád, že spousta hráčů a fanoušků je spokojená, a zároveň jsem smutný, když vidím, že jsou fanoušci nespokojeni. Je to těžké. Myslím, že musíme nyní počkat na čtvrtletní zprávu, abychom měli více podrobností. Stále sbíráme data, navíc se chystá oprava chyb a další obsah. Co se týče finanční stránky, vím, nebo jsem si prakticky jistý, že se investice vrátí. Bude mít ale investice stejnou návratnost, jakou jsme viděli u mnoha jiných her? Není to příliš pravděpodobné, ale vyděláme. A to je přinejmenším velmi dobrý výchozí bod," říká.

Hra Saints Row by se tedy měla zaplatit, ale je otázkou, jak to bude se značkou do budoucna. Poslední díly za moc nestály, a nedávno vydaný reboot se také dočkal hodně rozporuplného přijetí. 

Zdroj: PSU

Saints Row (2022)

ps4xoneps5xsx
Deep Silver, Volition
Datum vydání hry:
23. 8. 2022
Žánr:
Adventura, Střílečka
KARTA HRY
6/10

Komentáře