Přiblíženo první rozšíření pro The Legend of Zelda: Breath of the Wild + obrázky

novinka  10
Martin Šmíd, 2. 5. 2017 9:30
Nintendo už před časem oznámilo, že pro svoji výbornou hru The Legend of Zelda: Breath of the Wild připravuje hned dvě větší rozšíření. První vyjde během léta, přičemž dnes jsme se na oficiální stránce dozvěděli, čeho se v něm dočkáme. Hlavní novinkou bude speciální výzva Trial of the Sword. V ní se Link dostane do speciálního posvátného místa, v němž bude muset bojovat proti vlnám nepřátel. Nejprve nebude mít žádné vybavení, to bude možné získat až bojem s nejrůznějšími protivníky. Vývojáři slibují, že bude kolem 45 těchto výzev, přičemž za jejich splnění budete pochopitelně náležitě odměněni. Dále rozěíření přidá funkci Hero's Path Mode, díky níž uvidíte, kudy jste na mapě chodili v posledních 200 hodinách a kde jste strávili nejvíce času. Díky této novince hned budete vědět, kde jste už byli a jaká místa ještě čekají na objevení. Dostupný bude v rozšíření i Hard režim, v němž se bude nepřátelům postupně doplňovat život, stejně tak více vydrží a budou dávat silnější rány.

Trial of the Sword


Travel Medallion
V rozšíření budete moci najít i speciální cestovní medailonek. Díky němu si budete moci kdekoliv na mapě vytvořit jeden rychlý cestovní bod.

Nové masky a brnění
Po světě bude hned několik nových truhel, v nichž budete moci získat nové masky a sety oblečení.



Maska Korok
Ve hře bude dostupná nově i maska Koroko. Díky ní budete moci snadněji odhalovat skryté Korok, kterých je ve světě 900, a pokud získáte všechny, dostanete velké ...





Zdroj: Tisková zpráva

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - The Master Trials

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
30. 6. 2017
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře