Představeny novinky ve hře FIFA 19

novinka  18
Martin Šmíd, 13. 6. 2018 14:44
EA o víkendu představila fotbalovou hru FIFA 19, která přinese vůbec poprvé ve své historii licenci na fotbalovou soutěž Liga mistrů. FIFA 19 přinese pochopitelně i daleko více novinek, o některých se nyní vývojáři podělili na oficiální stránce, přičemž my vám přinášíme níže jejich popis. FIFA 19 vychází koncem září pro konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Do FIFA 19 míří UEFA CHAMPIONS LEAGUE - V klubovém fotbalu není prestižnější soutěže, než je UEFA Champions League. V tomto historickém poháru, kde se střetávají nejlepší kluby světa, se plní sny a rodí legendy. FIFA 19 pro PlayStation 4, Xbox One, PC a Nintendo Switch nabídne Ligu mistrů měrou vrchovatou, a to díky oficiální audiovizuální prezentaci, různým režimům jako Europa League a Super Cup a zcela novému komentátorskému týmu, který tvoří Derek Rae a Lee Dixon.

Zcela nové herní režimy - Zahrajte si nový samostatný režim UEFA Champions League od základních skupin po finále na madridském stadionu Wanda Metropolitano. Liga mistrů se však objeví i v dalších módech jako Výkop a Kariéra. Vybudujte si vysněný tým ve FIFA 19 Ultimate Teamu za doprovodu „živých“ obsahových aktualizací pro UEFA Champions League a Europa League. Vychutnejte si nejlepší klubovou fotbalovou soutěž na světě bez ohledu na to, kde nebo jak budete hru FIFA 19 hrát.

Systém aktivního zpracování míče - Tento nový systém od základů mění způsob, jakým zpracováváte míč a kopete do něj; míč je možné lépe a plynuleji vést, a uživatelé tak mohou do hry vkládat ještě více kreativity a osobitého stylu. Využijte sadu nových způsobů zpracování, jako jsou skryté zpracování, voleje s nadhozením nebo dokonce specifické animace podle dovednosti, jako je například „Neymarova past“, k překonání soupeře a vytvoření brankové příležitosti.

Dynamické taktiky - Přepracovaný systém dává hráčům do rukou sadu nástrojů k nastavení několika taktických přístupů či vlastních detailních schémat před zápasem a řadu dalších možností k různým úpravám. Každá taktická varianta, která je kombinací formace, způsobu myšlení a útočného nebo obranného herního stylu, umožňuje jednoduché přizpůsobení hry v každé situaci.

Souboje 50/50 - Výsledek soubojů o volný míč na hřišti budou rozhodovat reakce uživatelů a vlastnosti hráčů. Díky vyšší inteligenci spoluhráčů a jejich prostorovému vnímání je každý souboj o držení míče důležitý.

Načasovaná zakončení - Získejte díky systému načasovaného zakončení novou úroveň kontroly nad každou střelou. S jeho pomocí budete mít šanci určit, jak co nejpřesněji trefit míč. Načasované zakončení se iniciuje dvojitým klepnutím na tlačítko pro střelu při dotyku s míčem. Přesnost a načasování druhého stisku tlačítka stanoví výsledný kontakt, přičemž perfektně načasované střely budou mít vyšší přesnost a razanci, v opačném případě poletí míč pravděpodobně mimo branku. Ať už půjde o ránu zpoza šestnáctky, přesnou hlavičku, nebo jemný šťouchanec, načasované zakončení přidává do FIFA 19 další úroveň kontroly při zakončování.

Technologie Real Player Motion - Tento revoluční systém animací, přinášející do série EA SPORTS FIFA prvek individuální věrnosti pohybu hráčů, nebude s řadou vylepšení chybět ani v letošním ročníku. Rozšíření animace pro taktické clonění míče, ustání srážky a silové přetlačování výrazně zvedají laťku realističnosti pohybu hráčů, reakcí ovládání a projevů individuality.

Hru si budete moci zakoupit ve třech různých edicích s různými bonusy.

STANDARD EDITION

  • Až pět prémiových zlatých jumbo balíčků (jeden týdně po dobu pěti týdnů)
  • Cristiano Ronaldo na sedmizápasové hostování do FUT
  • Speciální dresy do FUT navržené tvůrci soundtracku pro sérii FIFA
  • Předobjednávejte pro PlayStation 4, Xbox One a PC. K dispozici také pro Nintendo Switch.

CHAMPIONS

  • Až 20 prémiových zlatých jumbo balíčků do FIFA Ultimate Teamu (jeden týdně po dobu 20 týdnů)
  • Hrajte již 25. září díky třídennímu přednostnímu přístupu
  • Výběr zlatého hráče z edice UEFA Champions League (Vyberte si jednoho z pětice zlatých hráčů s hodnocením 80–83 z kvalifikovaných týmů)
  • Cristiano Ronaldo a Neymar Jr. na sedmizápasové hostování do FUT
  • Speciální dresy do FUT navržené tvůrci soundtracku pro sérii FIFA
  • Předobjednávejte pro PlayStation 4, Xbox One a PC

ULTIMATE

  • Až 40 prémiových zlatých jumbo balíčků do FIFA Ultimate Teamu (dva týdně po dobu 20 týdnů)
  • Hrajte již 25. září díky třídennímu přednostnímu přístupu
  • Výběr zlatého hráče z edice UEFA Champions League (Vyberte si jednoho z pětice zlatých hráčů s hodnocením 80–83 z kvalifikovaných týmů)
  • Cristiano Ronaldo a Neymar Jr. na sedmizápasové hostování do FUT
  • Speciální dresy do FUT navržené tvůrci soundtracku pro sérii FIFA

RONALDO SE VRACÍ NA OBAL HRY A K NĚMU SE PŘIPOJÍ NEYMAR JR - Nejlepší hráč světa, Cristiano Ronaldo, je zpátky na obalu hry FIFA 19. Pro edice Champions a Ultimate ho navíc doplní brazilská hvězda Neymar Jr.

Ronaldo i letos pokračuje ve sbírání trofejí, a to vlastních i těch klubových. Vedle dalšího Zlatého míče se stal potřetí za sebou vítězem Ligy mistrů. Portugalská superhvězda, která je historicky nejlepším střelcem této soutěže, se stala prvním hráčem, jenž opanoval UEFA Champions League pětkrát. Stalo se tak po kyjevském vítězství Realu Madrid nad Liverpoolem v poměru 3:1.

Po svém loňském megapřestupu prožil Neymar v Paris Saint-Germain výtečnou sezónu. Brazilské křídlo drtilo obrany soupeřů, což mu na konci ročníku vyneslo ocenění pro hráče roku Ligue 1. Výraznou měrou tak pomohl PSG k zisku bezkonkurenčních čtyř domácích trofejí.

Zdroj: Tisková zpráva

FIFA 18

ps4xonensw
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
29. 9. 2017
Žánr:
Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře